HR-administratör 50%

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att assistera HR Manager Malmö med personalrelaterade ärenden samt hantering och och administration av vårt miljö- och kvalitetssystem. Du kommer att handha och förmedla information som HR-avdelningen ansvarar för. Du kommer att utföra administrativa uppgifter i samband med rekryteringar/anställningar/introduktion samt utbildningsplanering. Du kommer också att lägga in uppgifter i vårt intranät och skriva protokoll vid diverse möten och förhandlingar samt vid behov assistera i växel/reception (som också tillhör HR-avdelningen). Du kommer att samarbeta mycket med vår HR-assistent som också arbetar deltid 50% och du kommer att ingå i vårt HR-team som i Malmö består av 6 positiva och engagerade medarbetare som samarbetar för att lösa alla uppgifter på bästa sätt. Vi lägger stor vikt vid arbetsglädje och vi-känsla.

Kompetenskrav

Du ska ha en relevant utbildning på minst gymnasienivå + vidareutbildning inom PA-området. Du ska ha goda datakunskaper och gärna erfarenhet av att arbeta med personalfrågor och personalsystem (vi använder Hogia Personal). Erfarenhet av arbete i SharePoint är meriterande liksom erfarenhet av arbete med Miljö- och Kvalitetssystem.

Egenskaper

Du måste ha förmågan att arbeta självständigt och strukturerat. Du måste också ha en god analytisk förmåga samt ha lätt för att kommunicera med andra.

Tjänsten är på deltid 50%, förlagt till tisdag, onsdag, torsdag. Provanställning 6 månader. Kollektivavtal med Unionen.

Närmare upplysningar lämnas av HR Manager Peter Lundgren på telefon 040-680 4183.

Välkommen med din ansökan och meritförteckning via e-post som ska vara oss tillhanda senast den

9 december 2016.

E-post: peter.lundgren@cmport.com

Hemsida: www.cmport.com
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Kontakt

Ring Peter Lundgren, 040-680 4183

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Dansk-svenska Copenhagen Malmö Port AB (CMP) är den största hamnverksamheten i Öresundsregionen. Företaget erbjuder effektiv transportservice till nästan 8000 fartyg på en av Nordens mest dynamiska och expansiva marknader. CMP grundades 2001 genom en sammanslagning av hamnarna i Malmö och Köpenhamn. Företaget har ca 380 anställda och omsatte ca 763 MSEK 2015. Verksamheten innefattar kryssnings- och containertrafik men även RoRo-, olje- och torrbulkhantering. CMP utgör dessutom Nordens största knutpunkt för bildistribution.