Key Account Manager

Swedol AB · Försäljning · 14 jan

Om jobbet

Vi förstärker vår säljorganisation och söker nu en

Key Account Manager till Malmö eller Göteborg

Arbetsbeskrivning
Som KAM-säljare hos Swedol ansvarar du för att vårda och utveckla Swedols större nyckelkunder. Du kommer att tilldelas ett antal befintliga kunder att äga, vårda och vidareutveckla, men ska även hitta nya KAM-kunder att växa tillsammans med. Du arbetar tätt med försäljningsteamet och bidrar med strategisk höjd och hög analytisk förmåga. Kundens affär är ofta komplex vilket kräver förmåga att tänka proaktivt, långsiktigt, samt att du besitter en god förmåga att prioritera. Du är duktig på att projektleda större projekt med många interna avdelningar inblandade.

Dina kunder finns främst inom våra fokusmålgrupper; Bygg/Anläggning, Åkeri/Transport, Jord/Skog samt Industri/Verkstad. Du har ett nära samarbete med Swedols egna butiker och utesäljare där ni tillsammans ska se till att ge våra KAM kunder förstklassig service och vägledning.

Din boendeort är i Göteborg eller i Malmö med omnejd, det viktigaste är dock att du är rätt person för denna tjänst och du utgår från ditt hem de dagar du inte är ute på fältet. Tjänsten kan komma att innebära ca 40-60 övernattningar om året.

Din bakgrund
  • Du har jobbat som KAM eller likvärdigt tidigare och gärna inom branschen eller närliggande.
  • Du har erfarenhet av att vidareutveckla kundrelationer och bygga konto på befintlig kund.
  • Du har erfarenhet av försäljning av komplexa tjänster och långa säljprocesser.
  • Du är kommunikativ och är van att genomföra presentationer inför större grupper.
Din profil
  • Du har ett stort affärssinne, inger förtroende, är van att jobba självständig och har ett strukturerad arbetssätt.
  • Du vet att en ordentlig genomförd behovsanalys tillsammans med kunden är grunden till ett långsiktigt och gott samarbete.
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Du har B-körkort.
Vi erbjuder
Swedol står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Swedol arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå. Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på 070 657 80 74.

Välkommen med din ansökan!

Hos marknadsledande Swedol kan proffsen inom våra fyra målgrupper Bygg/Anläggning, Åkeri/Transport, Industri/Verkstad och Jord/Skogsbruk - och andra som väljer proffskvalitet - handla vad de behöver. Här finns: elartiklar, verktyg, arbetskläder, fordonsdelar & tillbehör, hydraulik, lyft & last och förbrukningsvaror.

Swedol är en komplett leverantör med hög servicenivå, exemplarisk lagerhållning och effektiva leveranser. Vi ska vara en partner för våra kunder, vägleda dem till rätt produkter och lösningar och utveckla vårt erbjudande så att vi stärker deras affär. Dessutom ska det vara trevligt att komma till Swedol. Swedol omsätter 1 540 miljoner kr (2015) och har närmare 500 medarbetare. Swedol är noterad på NASDAQ QMX Stockholms lista Mid Cap. Läs mer om oss påswedol.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!