Specialistsäljare Region Syd

Telenor · Försäljning · 16 dec

Om jobbet


Specialistsäljare region Syd


Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt inom försäljning och kundrelationer. För dig som vill arbeta i en digital värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.


Vad gör du som Specialistsäljare på Telenor?
Som specialistsäljare arbetar du med Account Managers för att bredda erbjudandet mot kund inom områden som är mer IT än klassisk telekom. I rollen behöver du kunna hålla en strategisk höjd men ändå kunna "stänga affärer" när det behövs, vara bollplank i account teams kring nya tjänster, driva affären inför kund samt bakom kulisserna för att TN totalt skall vinna i varje läge.

Du får...
vara med på en resa för att förändra Telenor med nya spännande tjänster och arbeta med några av Sveriges största företag.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Erfarenhet av värdeadderande tjänsteförsäljning
 • Erfarenhet från konsultförsäljning alternativt annan försäljningsbakgrund i ledande befattning
 • Ca 5-10 år inom IT/integration
Det är också bra om du:
 • Microsoft Office 365, S4B, Azure, Dynamics, Delve
 • Starkt driv att förändra verksamheter
Som person är du:
 • Kommunikativ, tydlig och strukturerad - en person som talar med auktoritet och övertygelse och genomför effektiva presentationer
 • Någon som ser och tar vara på affärsmöjligheter
 • Någon som har förmåga att utveckla affärsstrategier
 • Nätverkande - med kontakter och relationer och använder dessa för att uppnå mål
 • Initiativrik - får saker att hända och tar ansvar för resultatet
Vill du skapa framtiden med oss?
Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort: Malmö

Anställningsform: Tillsvidare

Har du frågor?
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Mattias Juth, rekryterande ledare, på telefon: 0708-111486 eller Mattias.Juth@telenor.se
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Business ansvarar för försäljning av heltäckande kommunikationslösningar till företagskunder och offentlig sektor. Med kundens upplevelse i fokus och högsta affärsnytta erbjuder vi mobil och fast telefoni, datakommunikation, driftstjänster och Cloudtjänster.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var