Problemlösande servicetekniker till Flintab i Malmö

Om jobbet

Flintab befinner sig i en expansiv fas och behöver en händig och problemlösande servicetekniker med ödmjuk approach i Malmöregionen.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker besöker du kunder och genomför förebyggande underhåll och kalibreringar, även installationer ingår i tjänsten.
Du rycker även ut på akuta ärenden och löser problemet på plats. Det kommer bli en del övernattningar per år. ( ca 20-30 ST) och övertid kommer förekomma.
Du planerar mycket av din tid själv och har frihet under ansvar.
Till en början kommer du att åka med en erfaren servicetekniker för att se och lära. Målet är att bli en självgående problemlösande tekniker.

Din profil

Skallkrav:
  • Dokumenterat händig (utbildning inom fordonsmekanik)
  • Du hanterar borrmaskin, svets och mätinstrument
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • God engelska i tal
  • Körkort B
Meriterande:
  • Körkort C
  • Utbildning inom el
  • Erfarenhet från vågbranschen eller liknade arbete
Som person är du ödmjuk och serviceminded och hanterar dina kunder på ett professionellt sätt. Du har en vilja att lära dig nya saker och är en lagspelare som kan samarbeta med dina kollegor.

Villkor

Start: januari eller enligt överenskommelse
Ort: Malmöregionen
Omfattning: Heltid, dagtid , övernattningar och övertid förekommer.
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Tomas Holmkvist, 0735-168726

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Flintab är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. Vi utvecklar och marknadsför vågar och vägningssystem för industrin. Vårt sortiment är mycket omfattande ,från små paketvågar till stora fordonsvågar. Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver bli fler Servicetekniker i Malmöregionen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.