Om jobbet

Noggrann och serviceinriktad montör till Solklar Markis & Persienn AB

Arbetsuppgifter:

Till vår kund, Solklar Markis & Persienn AB, söker vi en montör för montering, service och reparation av markiser, gardiner och persienner. Du kommer att arbeta mot både privatkunder och företagskunder i Skåne, primärt i Kävlinge och Lomma kommun, och utför arbetet ute på plats hos kund. Arbetet utgår från butiken i Löddeköpinge, där du får dina arbetsordrar och planerar din tid. Där säkerställer du att arbetsbilen är förberedd med rätt verktyg och material inför arbetspasset. I det dagliga arbetet samarbetar du med en eller flera erfarna montörer och på sikt kommer du även självständigt att hantera kundkontakter vid exempelvis tidsbokning och merförsäljning.

Arbetstiderna är 07.00-16.00, med viss flexibilitet, och tjänsten ska tillsättas i februari. Högsäsongen löper ca mars till augusti och kan innebära övertidsarbete och helgarbete.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper:

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som montör eller som har ambitionen och intresset att lära dig och utvecklas rollen. Kanske har du en bakgrund som hantverkare och vi ser gärna att du, genom intresse eller annan arbetslivserfarenhet, har förståelse för byggteknik. Din gymnasieutbildning får gärna vara med praktisk och/eller teknisk inriktning.

Tjänsten förutsätter att du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är praktiskt lagd, serviceinriktad och självgående. För dig är god service och ett trevligt bemötande en självklarhet och du är bekväm med att möta kunder och hantera kundkontakter. Du har en positiv inställning och är ansvarstagande och pålitlig som person. Du är en lagspelare, har sinne för detaljer och är mån om att hålla en hög kvalitet i ditt arbete. Egenskaper som ordningssinne, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet värderas högt i tjänsten.

Under högsäsong är det vanligtvis mycket att göra och arbetet ställer då krav på både stresstålighet och flexibilitet. Goda kunskaper i svenska samt B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:

Möjligheten att arbeta på Solklar Markis & Persienn AB i ett spännande uppdrag tillsammans med goda kollegor. Ambitionen är ett långsiktigt samarbete och för rätt person kan det finnas möjlighet till en anställning hos kunden.

Ansök:

Är du rätt person för tjänsten? Sök gärna redan idag, då vi gör löpande urval. Registrera ditt CV på www.jksgroup.se och sök tjänsten via ansökningslänken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Frida Borg på telefonnummer: 0709-68 30 19.

Välkommen med sin ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör

Ring Frida Borg, 0709-68 30 19

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

På Solklar Markis & Persienn AB har vi många års erfarenhet av solskyddande produkter. Vi arbetar både med utvändiga och invändiga solskydd i form av markiser, persienner och olika slags gardiner. Personlig service är en självklarhet för oss. Genom ett gediget kunnande och intresse kan vi erbjuda allt från måttagning, idéutveckling och materialval till montering. Givetvis erbjuder vi även service och reparation oavsett var i Skåne kunden finns. I Löddeköpinge finns vår moderna utställning och butik.