Vi söker en driven lagerarbetare

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker Dig som vill utvecklas i ett spännande företag som gillar att ta ansvar och arbeta fysiskt i ett högt tempo och är mån om att göra våra interna och externa kunder nöjda. Vi söker dig som är energisk, glad och har ett brinnande intresse för ditt jobb.

Om Logent

Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3 000 anställda. Under 2015 beräknas Logent omsätta ca 1,8 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade, samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

För kund räkning söker vi nu en driven lagerarbetare. Företaget designar, utvecklar och producerar specialmaskiner för gruv- och anläggningsmarknaden. Tjänsten är heltid med sex månaders provanställning.

Arbetsuppgifter

Som lagerarbetare hos oss kommer du att arbeta på företagets lageravdelning med truckkörning och andra sedvanliga lageruppgifter så som plock och pack. Arbetsuppgifterna utförs i vår verkstadslokal och innebär främst körning av motviktstruck för att förse företagets kunder med rätt artiklar i rätt tid. Dokumentering sker i Pyramid och du har tät dialog med övriga avdelningar för att effektivisera processerna.

Krav
  • Du har gymnasiekompetens och goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
  • Körkort B samt A+B truckkort
  • Traversutbildning meriterande
  • Erfarenhet från fordonsbranschen - gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon är meriterande.
  • Erfarenhet av Pyramid är starkt meriterande.
  • Strukturerad, disciplinerad, effektiv och serviceinriktad.
  • Bra teamarbetare för gemensamma mål.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.