CNC-operatör

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Till en av våra större kunder i närheten av Malmö söker vi nu en CNC-operatör.
Arbetsuppgifterna består av bearbetning, fräsning, svarvning, borrning, gradning, slipning, riggning, mätning och rapportering i affärssystem.

Formell kompetens

CNC-utbildning och/eller erfarenhet av liknande jobb, körkort B.
Truckkort är meriterande.

Din bakgrund

Du har några års erfarenhet av CNC-operatörsyrket, alternativt har du nyligen utbildat dig till CNC-operatör. Du känner till vad att arbeta med 5S innebär, är du bekant med affärssystemet Movex är detta en fördel.

Personliga egenskaper

Du är en drivande problemlösare med stort kvalitetstänkande och hög initiativförmåga. Du är självgående men samtidigt en lagspelare med mycket god förmåga att kommunicera. Du är lyhörd och har ett strukturerat arbetssätt. Det är också viktigt att du har en prestigelös inställning. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Skiftarbete/Svedala

2-skift och ständig natt kan förekomma.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi tar ej emot ansökningar via e-mail. Ansökan görs via vår hemsida www.lernia.se.
Urvalet sker löpande så vi vill rekommendera dig att skicka din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lina Nilsson Sjöholm, 072-254 33 71

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.