Spontanansökan - personliga assistenter

Om jobbet

Gillar du att arbeta med människor? Vill du arbeta med personer som på grund av funktionsnedsättning behöver stöd och service i sin vardag? Då kanske du är den vi söker! Vi behöver kontinuerligt anställa personliga assistenter för kortare uppdrag. Längre sammanhängande perioder kan bli aktuellt, vilket styrs utifrån inkomna uppdrag och beviljade bistånd. Arbetstiderna varierar mellan dag-, kvälls-, natt- och helgtjänstgöring. Uppdragen hos brukarna skiljer sig åt. Arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov av stöd och service. Gemensamt för alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS-lagens intentioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor och som har förmåga att förstå andra människors behov av stöd och service. Du utför ditt uppdrag med brukaren i fokus och på ett professionellt sätt. Du är ansvarstagande och tar initiativ. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån brukarens önskemål och behov.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Uppge i din ansökan när du kan börja jobba och om du är intresserad av kortare och/eller längre uppdrag. Då detta är en spontanansökan kommer återkoppling till dig göras enbart i de fall du är aktuell för en intervju. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Tillsvidaretjänster och vikariat på mer än sex månader utannonseras på www.malmo.se. Här kan du ansöka digitalt till den/de specifika tjänster du är intresserad av. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kommunal, 040-34 55 04

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? I Sociala resursförvaltningen finns Malmö stads kommungemensamma verksamheter inom individ och familjeomsorg samt insatser enligt lagen om stöd och service till personer med funktionsnedsättning (LSS). Förvaltningen ansvarar också för mottagning av nyanlända flyktingar och ensamkommande barn och planering och utbyggnad av LSS-boenden. Förvaltningen arbetar också med överförmyndarärenden, tillståndsärenden enligt alkohollagen samt föreningsbidrag till idéburna organisationer.