Vi söker en driven teknisk inköpare

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker Dig som vill utvecklas i ett spännande företag som gillar att ta ansvar och arbeta i ett högt tempo och är mån om att göra våra interna och externa kunder nöjda. Vi söker dig som är energisk, glad och har ett brinnande intresse för ditt jobb.

Om Logent

Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3 000 anställda. Under 2014 omsatte Logent ca 1,7 miljard SEK.
Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

För kund räkning söker vi nu en driven inköpare. Företaget designar, utvecklar och producerar specialmaskiner för gruv- och anläggningsmarknaden. Tjänsten är heltid med sex månaders provanställning.

Arbetsuppgifter

Som inköpare på vårt kundföretag
  • Tekniska inköp, både operativt och strategiskt
  • Offertarbete och inköpsförhandlingar
  • Leveransbevakning och behovsanalysbevakning
  • Kund- och leverantörskontakter samt fysiska leverantörsbesök
Inköp sker i Pyramid och du har tät dialog med övriga avdelningar för att effektivisera processerna.
Då vi eftersträvar att ha en så effektiv genomloppstid på produkter som möjligt kan det vara ett högt tempo, så det är viktigt att du har en god stresstålighet.
Du tvekar inte på att sträva efter de mål som sätts upp och trivs i arbeten med högt tempo.

Krav

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning alternativt flerårig erfarenhet inom tillverkning eller liknande. Du har minst några års relevant inköpserfarenhet. Vidare brinner du för inköpsförhandlingar och är en social person som gillar kund- och leverantörskontakter.

Som person är du självgående, ansvarfull och drivande. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsrutiner och gillar att arbeta utåtriktat. Du besitter goda tekniska kunskaper, samt talar och skriver engelska flytande.

I övrigt är din datorvana mycket god. Vi ser gärna att du är självgående i Excel.

Erfarenhet av Pyramid är meriterande.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.