Ekonomiassistent till kund i Svedala

Framtiden · Ekonomi · 6 dec

Om jobbet

Vill du arbeta med ekonomi? Pluggar du ekonomi eller har du en annan deltidstjänst? Då är den här tjänsten perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent. Du kommer få möjlighet att arbeta i ett framgångsrikt bolag inom byggbranschen med varierade och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill arbeta som ekonomiassistent på deltid med möjlighet att arbeta hemifrån samt med flexibla arbetstider.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Löner
  • Fakturering
  • Momsredovisning samt kontakt med Skatteverket
Din profil

Som ekonomiassistent hos vår kund får du lägga upp dina egna arbetsdagar och vi söker därför dig som är strukturerad och självständig. Du är noggrann, serviceinriktad samtidigt som du har skinn på näsan. Slutligen tror vi att du som söker är noggrann, enkel och trivs med att ha många bollar i luften.

Krav
  • Pågående/avslutad utbildning inom ekonomi alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Intresse för ekonomi
Villkor

Arbetstider: Kontorstider, flexibla.
Omfattning: Deltid, 2-3 dagar i veckan.
Ort: Svedala
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Svedala
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Vår kund befinner sig inom byggbranschen och har idag 8 medarbetare. VD:n ansvarar för ekonomin och behöver därför en ekonomiassistent för avlastning. Du kommer få arbeta i ett bolag med glimten i ögat där medarbetarna har roligt på sitt arbete.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.