VVS Montör

Om jobbet

Vi söker nu 1-2 VVS montörer i Malmö och Lund för uppdrag.
Du kan starta omgående. Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex installation, Servicejobb, stambyte, ventilbyte, entreprenad m.m.

Vem är du?

Vi söker dig som har VVS-certifikat och några års erfarenhet inom branschen. Eftersom mycket av arbetet innefattar kundkontakt krävs det att du är serviceinriktad och social som person. Du trivs med att arbeta självständigt men fungerar även bra i grupp. Arbetet bjuder på många olika utmaningar. Vi vill att du löser problem och ser utmaningar som ett sätt att växa i din yrkesroll. Dessutom uppskattar vi om du är energisk, uthållig, kan hålla humöret uppe och bjuda på dig själv. Du är lojal och har en ansvarstagande inställning gentemot arbetsgivare, medarbetare och kunder.

Vi ser gärna dig som söker att du har:
  • B-körkort
  • Innehar VVS-cert
  • Bred erfarenhet av VVS-arbeten
  • Säker Vatten-certifikat
  • Social och utåtriktad som person
  • Kvalitetsmedveten
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare
Kontakt

Ring Patrik Takkula, 040920030

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Skåneinstallatören Vvs värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Maila CV och personligt brev till oss där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för den tjänsten och skicka till: vvs@skaneinstallatoren.se

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten så fort som möjligt.