Elektriker

Om jobbet

Är du redo för en ny utmaning?

Vi söker nu 2-3 erfarna Service/Installations elektriker med minst 3 års erfarenhet. Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex installation, underhåll, servicejobb och nyproduktion.

Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning, och du har fått ditt certifikat. Vi ser att du har flera års erfarenhet från service och installation, är självgående och har körkort. Som person trivs med att jobba tillsammans med andra och har en bra samarbetsförmåga. Social kompetens, i ditt arbete kommer du ha kundkontakter och din förmåga att skapa goda relationer är av stor vikt. På Boost vill vi att våra medarbetare visar noggrannhet och engagemang. Du kommer att vara anställd hos Boost Technical Power, och arbeta ute hos vår kund.

Välkommen med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Mejla eller ring Sandra Lindström, 0703770422

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Boost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet), samt goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät.