Saint-Gobain Sweden AB, ISOVER söker en Distriktschef till Region Syd

Om jobbet

Vi söker en tekniskt kunnig och driven säljare med intresse för byggbranschen!


Vi tror att du är positiv och utåtriktad med stort eget driv. Du skapar långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder för att säkra lönsamma affärsrelationer. Som distriktschef ansvarar du för försäljningen av ISOVERs produkter och lösningar. Du är ansvarig för försäljning i distriktet Skåne och Blekinge.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett varierande arbete i ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter inom såväl företaget som koncernen. Du får jobba med några av marknadens mest innovativa produkter inom ett växande segment.
Läs gärna mer om oss på www.isover.se

Ansvar och arbetsuppgifter:
  • Besöka kunder i ditt distrikt Syd inom Återförsäljare Bygg (Beijer, Optimera, Woody och XL Bygg m fl), riksentreprenörerna t ex Peab och NCC samt föreskrivande led
  • Självständigt planera och driva ditt dagliga arbete i syfte att nå såväl kortsiktiga som långsiktiga budgetar och målsättningar
  • Generellt ansvara för att fastställa priser och kreditgränser i samråd med Försäljningschef samt ansvara för avtal med nyckelkunder inom bygg
  • Delta i projektarbete efter överenskommelse, t.ex. produktutveckling, priser och logistikfrågor
  • Analysera och hålla dig och övrig organisation uppdaterad om marknadens behov, konkurrenter och trender.
  • Ansvara för att teknisk information, projektstöd och utbildningar ges till kunder, återförsäljare, entreprenörer och föreskrivande led inom byggbranschen.
  • Dokumentera säljarbetet i ISOVERs CRM-system ”Update”
Placering
Du utgår från huvudkontoret i Billesholm när du besöker dina kunder och vi ser därför att du lämpligen bor i distriktet. Utöver resande för kundbesök ingår ca 15 resdagar med övernattningar. Du rapporterar direkt till Försäljningschefen som är placerad i Billesholm.

Din profil
Som person är du nyfiken och lyhörd med hög energinivå. Du trivs med att arbeta självständigt och strukturerat i en konsultativ roll. För rollen är det viktigt att du har lätt för att skapa nya relationer och inge förtroende. Du har god förmåga att kommunicera med alla typer av människor. Du gillar att skapa och slutföra affärer!

Vi söker Dig med stort tekniskt intresse och som har erfarenhet från byggbranschen, gärna från föreskrivande led. Du har några års erfarenhet som säljare i liknande roll. Eftergymnasial teknisk utbildning är meriterande.

Din ansökan
Skillway AB hjälper Saint Gobain Sweden AB, ISOVER i denna rekrytering. Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Anna Goudoulakis på mobilnummer 0736 - 00 00 80 eller på anna@skillway.se
Då vi arbetar med ett löpande urval ser vi fram emot ditt brev och CV så fort som möjligt dock senast den 5 december 2016.

Om Saint-Gobain Sweden AB, ISOVER

Saint-Gobain Sweden AB, ISOVER, som är en del av Saint-Gobain-koncernen, marknadsför produkter under namnet ISOVER och är landets största och ledande leverantör av isolermaterial. Företaget har fabriker i Billesholm i Sverige och i Vamdrup i Danmark. Saint-Gobain Sweden AB, Isover har ca 380 anställda i Sverige. År 2013 omsatte Saint-Gobain Isover AB drygt 867 miljoner SEK. Verksamheten ingår i den franska koncernen Saint-Gobain, som består av mer än 1 400 konsoliderade företag med drygt 192 000 anställda och som har tillverkning i 64 länder över hela världen. År 2013 hade Saint-Gobain koncernen en omsättning på drygt 42 miljarder Euro.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget