Arbetsledare Via Safe

Om jobbet

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt ansvarar för beläggning och vägservice.

Via Safe söker ytterligare en Supervisor/Arbetsledare då vår verksamhet är mycket framgångsrik.

Viasafe är en enhet inom NCC Vägservice som erbjuder tjänster och produkter vid större och mindre vägarbeten, t ex avstängningar, skyltning, TA-planer, trafikavstängningar, TMA-skydd, tungt skydd, barriär m.m. ViaSafe har samlat all erfarenhet och kunskap inom området.

ViaSafe ska vara en kvalificerad partner till entreprenörer och andra som utför arbete i och kring vägar. Entreprenörer som anlitar ViaSafe kan få hjälp med allt, från planering och framtagande av trafikanordningsplan till det praktiska säkerhetsarbetet ute på vägen.

Rollen hos oss
En Supervisor arbetar med planering, arbetsledning samt uppföljning. Du ansvarar för egna uppdrag som du leder och driver genom våra medarbetare och underentreprenörer.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna inriktning Trafik eller Anläggning.

Några års erfarenhet från antingen trafikplanering, anläggnings- eller beläggningsarbete.

Om du har vana av att leda och planera arbete i trafikmiljö är detta ett plus.

Dina egenskaper
För att lyckas är det viktigt att du är ansvarskännande, praktiskt lagd, utvecklingsorienterad, strukturerad, stresstålig, flexibel och är en god lagspelare.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid och placerad i Malmö.

Körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna HR-specialist Rekrytering Monica Klersén 070-653 90 49.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2016-12-14.

Varmt välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.