Projektingenjör Hus(Bostad) - Malmö/Lund

Om jobbet

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare.

Drivs du av att arbeta i team, har sinne för siffror och en stor portion nyfikenhet? Då har du kommit rätt!

Det är till Skanska Hus Syd i Malmö/Lund som vi behöver ytterligare Projektingenjörer till vår Bostadsavdelning. I rollen som Projektingenjör ansvarar du för inköp, ekonomiuppföljning, och den allmänna administrationen i våra byggprojekt. Du arbetar i nära samarbete med projektchef och produktionschef och tillsammans driver ni projekten mot uppsatta mål och riktlinjer.

Vi söker dig som har mycket god förmåga att leda, planera och driva projekt. För att lyckas i rollen krävs det även att du är social, kommunikativ och gillar att jobba tillsammans med andra personer. Du behöver vara lyhörd till kunder och till medarbetare. Du gillar även utmaningar, är nyfiken och har en vilja att utvecklas i dina projekt.

Vi letar efter dig som är både erfaren och nyfiken, men du ska även ha:
  • Utbildning antingen inom bygg, ekonomi eller inköp.
  • Jobbat med ekonomiuppföljning, inköp, kalkylering och dokumentation i projekt.
  • Engagemang i miljö- och hållbarhetsfrågor, detta för att passa in på Skanska.
  • Vana att hantera kunder och leverantörer.
  • Erfarenhet av att jobba i team.
Hör av dig till oss redan idag, men senast den 1:a januari!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, sök redan idag men senast a:a januari 2017. Du kan kontakta rekryterande chef Susanne Liljedahl, 010-448 32 66 eller HR generalist Cecilia Andersson, 010- 449 27 55 om du har någon fråga.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.