Säljkoordinator till Telenors stora villafibersatsning i Malmö

Telenor · Administration · 9 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: I rollen som Säljkoordinator kommer du tillhöra avdelningen LLUB och vara länken mellan säljarna och den administrativa avdelningen internt på Telenors kontor. Du kommer starta upp varje enskilt projekt i Telenors egna affärssystem. Vidare kommer du arbeta med att förbereda och bearbeta adresslistor, förbereda utskick och säkerställa att de skickas ut. Du ansvarar för att genomföra säljaktiviteter och tävlingar samt vara behjälplig på externa informationsmöten rörande Villafiber.

Arbetets omfattning: Heltid, måndag-fredag 8.00-17.00

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som säljkoordinator ser vi gärna att du har minst 2-3 års erfarenhet av administrativt arbete och gärna i en koordinerande roll. Vidare har du goda kunskaper i excel samt talar och skriver svenska obehindrat. Meriterande med kunskaper inom villafiber, men inget krav.

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen som säljkoordinator bör du vara driven, kommunikativ, stresstålig och noggrann. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en miljö med högt tempo. Du gillar utmaningar och tar mycket eget initiativ och ansvar för ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 08-445 43 44 alt. margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

SÖKORD: Adminsitratör, assistent, koordinator, villafiber
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Telenor Sverige har idag drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder kronor (2015) och har cirka 1 900 anställda.