Arbetsledare Hus(Bostad) - Malmö/Lund

Skanska · Bygg & Hantverk · 1 jan

Om jobbet

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgång är våra kompetenta medarbetare.

Vill du arbeta med vårt professionella byggteam?

Det är Skanskas verksamhet i Hus Syd i Malmö/Lund som behöver utöka personalstyrkan med ytterligare erfarna arbetsledare till vårt bostadsdistrikt.

Som arbetsledare på Skanska är du dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du arbetar även med:
  • Upprätthålla arbetsbeskrivningar över olika byggmoment och ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt.
  • Hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och säkerhet.
Du är en del i vårt team och under en arbetsdag har du täta kontakter med produktionschefen, underentreprenörer, beställare och leverantörer.

Vi söker arbetsledare som är spindeln i nätet på byggarbetsplatsen!

För att lyckas i rollen som arbetsledare ser vi gärna att du har en byggteknisk utbildningsbakgrund. Du får gärna vara högskoleingenjör eller exempel ha läst en KY-utbildning, men det viktigaste är att du har flera års erfarenhet av byggproduktion och då i rollen som arbetsledare.

Är du en strukturerad person som tycker om att hitta bra lösningar finns det goda möjligheter att utvecklas hos oss. Då du även arbetar med att beställa in varor och betala fakturor är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta med siffror och digitala verktyg.

Framförallt är du är en god ledare som har förmågan se och ta tillvara på den gedigna yrkeserfarenhet som finns bland dina kolleger.

Hör av dig till oss redan idag, men senast den 1:a januari.

Sök jobbet via vår hemsida med ett CV och personligt brev. Sista dag att meddela oss ditt intresse är 1:a januari 2017 men sök gärna redan nu.

Du kan kontakta rekryterande chef Helen Larsson Riis, 010-448 34 39 eller HR generalist Cecilia Andersson, 010- 449 27 55 om du har någon fråga.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.