Tekniker till EVRY i Malmö

Academic Work · Data & IT · 7 feb

Om jobbet

Har du arbetat några år i servicedesk eller backoffice i en internationell miljö och är redo för nästa steg? Är du en person med stort intresse för teknik samt ett starkt driv att levererar resultat? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för EVRYs räkning en It-tekniker. EVRY är Nordens näst största tjänsteleverantör inom IT och levererar drift- och konsulttjänster inom bland annat IT-infrastruktur och affärssystem till den nordiska marknaden. De arbetar kundorienterat med ett starkt engagemang och för att skapa nya lösningar som effektiviserar kundernas vardag. På EVRY arbetar du i moderna, fräscha lokaler i Malmö tillsammans med mycket kompetenta och engagerade kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos EVRY. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

IT Workplace Services står under förändring i en växande fas där kraven från kunderna ökar gällande närvaro i den dagliga leveransen. För att kunna bibehålla kundnöjdhet, användarnöjdhet och leverera enligt SLA och avtal förstärker nu EVRY enheten. IT Workplace Services levererar arbetsplatstjänster till sina kunder där du kommer att arbeta med installation, konfiguration, utveckling och felsökning av tjänsterna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetat några år i Servicedesk eller Backoffice och är nu redo för nästa steg. Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt har en hög teknisk förståelse och god kännedom om Microsofts plattformar och är insatt ibland annat:
  • Windows Server
  • Active Directory
Det är även en fördel om du har kunskap inom något eller några av följande områden:
  • SCCM
  • SharePoint
  • SQL
  • JavaScript
Som person är du driven och brinner för att skapa effektiva lösningar. Du är en fena på att strukturera och dokumentera samt är mån om ett gott samarbete med övriga kollegor och tjänsteägare. Tjänsten kräver att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska samt behärskar engelska.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 feb

Om företaget

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på. Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund.