Hissmontör till internationellt bolag i Malmö

Om jobbet

Vi söker just nu en hissmontör/servicetekniker till för vår kunds räkning. Vår kund är en ledande internationell aktör på marknaden som finns i fler än 100 olika länder.

Arbetsuppgifter

Som hissmontör/servicetekniker innebär rollen att reparera hissar, portar och rulltrappor i Malmöområdet. Du väntas kunna nyinstallera hissar samt modernisera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och har kunskap inom det aktuella området.
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med hissar och/eller arbete inom elektromekanik
  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning, gärna el- eller byggteknisk inriktning.
  • Arbetar på ett strukturerat och organiserat sätt och inte räds för att ta egna initiativ
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Kundvana
Dina personliga egenskaper: Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Det uppskattas att du är initiativrik och engagerad. Dina förslag och idéer kommer alltid vara välkomna. Du trivs också med ordning och reda. God samarbetsförmåga är en given egenskap.

Vi erbjuder dig

Att arbeta hos vår kund erbjuds du tekniskt utmanande arbete med flexibla arbetstider och fokus på personlig utveckling i en internationell miljö.

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta: Jeanette Britan | jeanette.britan@barona.se

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell;
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget