Tekniker och en fena på script mot databaser? Då kan CGI vara platsen för dig!

Academic Work · Data & IT · 13 jan

Om jobbet

Vill du jobba kundnära med affärskritiska system? Är du i början av din karriär och vill arbeta tillsammans med kompetenstunga utvecklare? Har du erfarenhet av SQL, vill växa i din tekniska roll och då på en arbetsplats där man lyssnar och tar hand om varandra? Läs mer nedan då detta kan vara just din drömtjänst!

Information om uppdraget

I ett leveransprojekt hos CGI sitter ett starkt kompetent utvecklarteam som arbetar för att förbättra affärskritiska system till E.ON. Det är nu i detta team som de behöver förstärkning med teknisk support och viss del av databasutveckling.

Academic Work söker därför nu för CGIs räkning en IT-tekniker med kunskap av SQL som kommer arbeta i detta leveransprojekt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. CGIs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I den nuvarande utvecklartunga gruppen behövs det avlastning med teknisk support och viss vidareutveckling av deras system EPS, ett affärskritiskt system som hanterar bland annat prisbilder mellan leverantörer och kunder.

Tillsammans med ett team på cirka fem personer kommer du arbeta med teknisk support och databasutveckling av systemet. Du kommer framförallt arbeta med SQL-databaser och vara en viktig del av leveransprojektet.

Hos CGI ser man varje individ och det kommer finnas en plan för hur din vidareutveckling ser ut inom företaget. Här är det bara du själv som sätter gränserna!

Vi söker dig som

Utifrån att teamet i dagsläget har för hög arbetsbelastning söker vi någon som har viss erfarenhet av serverdrift och databashantering. Eftersom du kommer jobba med ett affärskritiskt system är det av högsta vikt att du arbetar noggrant och håller deadline, detta är en självklarhet för dig tror vi! Vidare kommer du arbeta en hel del i deras supportfunktion så du har en hög servicenivå och är starkt lösningsfokuserad.

För att trivas i rollen ser vi att du har:
  • Studerat relevant eftergymnasial IT-utbildning, exempelvis IT-drift
  • Starkt tekniskt intresse
  • Arbetat med SQL under det senaste året
  • Goda kunskaper av serverhantering och Windows-miljöer
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: 1/12 2016
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Malmö
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos CGI