Nattarbetande studenter till terminal i Malmö

Om jobbet

Vill du jobba natt med godshantering? Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Nu söker Adecco duktiga konsulter för arbete på en terminal i utkanten av Malmö!

Om jobbet
Vår kund är ett större globalt logistikföretag med paketterminal utanför Malmö. Arbetsmiljön präglas av högt tempo, trevlig personal och hög arbetsmoral. Som terminalarbetare arbetar du med:
  • Truckkörning
  • Godshantering
  • Plock av paket
Om dig
Vi söker dig som är effektiv, socialt duktig och har hög arbetsmoral. Din tidigare erfarenhet av arbete med fysiskt krävande uppgifter i högt tempo gör att du enkelt finner din roll på arbetsplatsen. Det är meriterande om du har truckkort och truckvana, särskilt för motviktstruck B1. Det här är ett jobb för dig som har god fysisk hälsa, gillar att jobba natt och har en annan huvudsaklig sysselsättning så som exempelvis studier.

Viktigt för tjänsten är:
  • God fysisk hälsa
  • Vill och kan jobba nattpass
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Student. Arbetstiderna är 01.30-07.00 och verksamheten löper 6 dagar i veckan, där man bokar ut sig på så många pass som man kan.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Lillsjö på 040-6675308 .

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Paula Lillsjö, 040-6675308

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.