Finmontör sökes

Randstad AB · Industri & Anläggning · Sista dagen!

Om jobbet

Har du arbetat som montör sedan tidigare och letar efter nya utmaningar? Trivs du bra med att jobba skift och tycker om att vara effektiv på jobbet? Välkommen med din ansökan till jobbet som finmontör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Randstad söker nu en montör för omgående start hos en av våra kunder i Malmö. Du kommer jobba i tre-skift om 07.00-15.30, 06.00-14-00 och 14.05-22.05. Som montör hos vår kund kommer du arbeta med finmontage i renrumsmiljö. Arbetsuppgifterna består av montering i flera olika moment som ställer höga krav på noggrannhet och tålamod.

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare arbetat med montering eller finmontering i producerande miljö. Då du jobbar i en produktionslina är det fördelaktigt om du har erfarenhet av detta sedan tidigare. Om du dessutom har erfarenhet av lödning samt arbete i renrumsmiljö från tidigare arbeten är detta meriterande.

Dina egenskaper

För att trivas i rollen som montör bör du vara lugn, tålmodig och tycka om att jobba med dina händer som främsta verktyg. Du lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete och kan arbeta utifrån givna instruktioner och mallar. Vi ser att du trivs med arbetsuppgifter som ställer krav på noggrannhet, eftertänksamhet och ett öga för detaljer.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.