Legitimerad sjuksköterska natt

Om jobbet

Vi söker dig, sjuksköterska, som vill påverka och göra skillnad för våra patienter på KRA. Ditt uppdrag är att ansvara för kvalificerade hälso- och sjukvårdsinsatser på korttidsenheten samt utföra medicinska bedömningar. Du ger rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal och driver utvecklingsarbete och kvalitetssäkring, främst inom HSL-området Som sjuksköterska är du en viktig samarbetspartner till sektionschefen när det gäller att entusiasmera och motivera omvårdnadspersonalen att arbeta mot uppsatta mål. Du kommer att arbeta i team bestående av undersköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeut och arbetsterapeuter. Du ansvarar för de medicinska insatserna samt patientsäkerheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad legitimerad sjuksköterska. Du ska ha erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska i minst tre år. Det är meriterande om du har en påbyggnadsutbildning inom t.ex. öppen hälso- och sjukvård, psykiatri, neurologi eller ortopedi. Du är en person med stor empatisk förmåga och vi ser att du är positiv och lojal mot kolleger och verksamhet. Du är trygg i din yrkesroll, engagerad i ditt arbete, trivs med att arbeta i team och har ett rehabiliterande synsätt. Du har god förmåga att bedöma och fatta beslut i vårdsituationer samt handleda omvårdnadspersonalen. Svenska i tal och skrift är ett krav och övriga språkkunskaper är meriterande. Du ska ha stor datorvana då du ska dokumentera i dokumentationsverktyget Procapita och kunna söka information på internet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från öppenvården, geriatrik, neurologi, psykiatri, rehabilitering, ortopedi samt goda kunskaper i dokumentation. Vi ser vidare att du har utbildning inom arbetsledning eller data, men det är inget krav. För att tillgodose framtida kompetensbehov ska du fortlöpande efter verksamhetens behov vara beredd att fortbilda dig.

Vi använder oss av löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Gun Nillson Burman, 040-345077

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Öster omfattar Rosengård och Husie och är en del av Malmö där stad och landsbygd möts. I stadsområde Öster bor ca 45 000 malmöbor, här möts människor från hela världen. Förvaltningens cirka 1200 anställda möter medborgarna i livets alla skeden. Med engagemang och kompetens kan vi ge god service och bidra till att stadsområde Öster upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla!