Företagssäljare Beijer Malmö Dalaplan

Om jobbet

Beijer Dalaplan söker en person som ska stärka vårt engagerade och drivna proffsäljarteam till fortsatt framgång. Vi tror att du bär på en hel hög ambition, resultattänk och branscherfarenhet för att passa i rollen. Du får chansen av att vara del av ett företag med hjärtat och engagemanget för våra anställda och kunder. Blir du vår nästa stjärna?

Arbetsbeskrivning
Som företagssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra företagskunder möter. Du arbetar huvudsakligen med utveckla den lokala försäljningen mot våra viktigaste kunder i närområdet med främsta målet att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du besitter en nyckelroll med förmåga att lägga grunden för en framgångsrik försäljning inom Beijer. I arbetsuppgifterna ingår mycket kundkontakt, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. I rollen ingår även en del rådgivning och kunskapsutlåtanden kring byggprocesser, stora som små. Du kommer att vara placerad på vår filial mitt i Malmö där du dagligen arbetar, men även göra kundbesök vid behov.

För att passa i rollen tror vi att du är en person med ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt ett intresse för vara del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla. Rollen sätter krav på ditt intresse och kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet av försäljning, starkt meriterande med erfarenhet från liknande roll eller bransch.

Beijer erbjuder dig
Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna och lyfta upp våra hjältar ute på filialerna. Företagssäljarrollen är en av våra viktigaste roller där god prestation och engagemang uppmuntras. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur. Varmt välkommen till oss!.

Tjänsten är på heltid med placeringsort i Malmö Dalaplan. Rekryteringsstart omgående och planerar att tillsättas så snart vi hittat rätt person med löpande urval & intervjuer.

Sökord: Proffssäljare, företagssäljare, säljare, försäljning, byggmaterial, proffskunder, inköp, order, leverans, offert, kundkontakt, kundansvar, innesäljare, företagskunder, account manager, retail, Skåne, Malmö
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Klara Eriksson, 075-241 2157

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja. Vi har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställdaBeijer ingår i koncernen Wolseley, som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. Wolseley är världens främste distributör av värme och VVS-produkter. Wolseley har en försäljning på nästan 150 miljarder kronor och ca 39 000 anställda och 4400 anläggningar i 25 länder, bolaget finns noterat på London Stock Exchange.