Supporttekniker till ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag!

Academic Work · Data & IT · 10 jan

Om jobbet

Har du eftergymnasial utbildning inom IT samt tidigare arbetslivserfarenhet inom ditt utbildningsområde? Har du ett intresse för IT-system och komplexa applikationer? Är du problemlösande och tar ett stort ansvar i ditt arbete? Då kan tjänsten som supporttekniker till Hypergene vara något för dig! Här blir du en del av ett innovativt bolag i stark utveckling, där det råder en god stämning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hypergenes räkning en supporttekniker. Hypergene är ett svenskt företag som utvecklar marknadens mest effektiva beslutsstödslösningar för verksamhetsstyrning; en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: målstyrning, budget och prognos samt uppföljning och analys.

Hypergene är ett företag i stark tillväxt och som har fått fler utmärkelser så som Årets Maratongasell och ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag. Hypergene har över 100 anställda och i den här rollen kommer du att tillhöra huvudkontoret i Malmö. De sitter centralt i fräscha lokaler, på ett kontor som använder aktivitetsbaserade arbetsplatser. Med bakgrund av att de expanderar söker de nu efter en medarbetare till sitt supportteam. I tjänsten blir du en del av ett team på fem personer som arbetar tight tillsammans för att ge en högklassig support till företagets kunder. Du kommer att få en gedigen introduktion, där du kommer att gå bredvid dina kollegor till en början, för att komma in i arbetet på bästa sätt.

I tjänsten arbetar du med att ge teknisk support till Hypergenes kunder som består av allt från kommuner till företag såsom TV4, Viking Line och Svenska Spel. Du kommer att få möjligheten att arbeta i ett spännande bolag i en expansiv fas med goda möjligheter för såväl utveckling och som att påverka ditt arbete. Här får du arbeta i en kundnära roll i ett bolag som satsar på sina medarbetare!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hypergenes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hypergene.

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du till exempel att:
 • Via mail och telefon hantera frågor som Hypergenes kunder vill ha hjälp med i deras helpdesk
 • Hantera kundrelaterande ärenden som kan innebära felsökning av integrationer och regelverk, genomföra verifiering och dataavstämningar samt att arbeta med datamodellering
 • Ta ansvar för att kunderna alltid får förstklassig support samt att de utvecklas väl tillsammans med Hypergene
 • Identifiera och informera vidare viktiga supportärenden så att nödvändiga åtgärder kan göras
 • Vara behjälplig mot befintliga kunder att ta fram nya funktioner i sina lösningar för rapportering och analys, budget och prognos samt strategisk styrning
Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom IT
 • Har cirka 1-3 års inom IT-relaterat arbete
 • Har ett intresse för IT-system och komplexa applikationer
 • Har ett intresse för Hypergenes kunder och deras verksamheter
 • Har erfarenhet av databashantering och programmering i SQL samt en god teknisk förståelse för applikationsdrift i Windows-miljöer
 • Har flytande kunskaper i tal och skrift i svenska samt mycket goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av beslutsstödsverktyg eller motsvarande IT-system.

Som person har du ett lösningsorienterat arbetssätt och en god förmåga att analysera olika problemställningar. Du tar ett stort ansvar i ditt arbete och ser till att hålla kunderna nöjda i alla lägen. Vi söker efter en person med god samarbetsförmåga och som är lyhörd och kommunikativ med en förmåga att underhålla och utveckla relationer. Rollen kräver även att du är flexibel och lätt kan ställa om dig till olika situationer som uppstår samt att du har en förmåga att arbeta självgående.
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Arbetstider: Kontorstider
 • Placering: Fräscha lokaler mitt i centrala Malmö
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Julia Frank
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet.
Produkten rymmer tre användarvänliga delar som används var för sig eller som en effektiv helhetslösning: Målstyrning, Budget och prognos samt Uppföljning och analys. Hypergene är ett svenskt företag med över 100 medarbetare som 2014 utsågs till Årets Maratongasell av Dagens Industri. Samma år utsåg Computer Sweden oss till ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag.