Regionsäljare OEM Malmö - Nomo

Om jobbet

Nu erbjuds du möjligheten till en spännande och utmanande tjänst där ditt skarpa affärsmannaskap, kombinerat med tekniskt kunnande inom OEM-företag ger dig en möjlighet att vara en del av Nomo´s fortsatta framgång.

Sedan 1948, då företaget grundades har Nomo utvecklat relationer med ledande och globala premium tillverkare vilket resulterat i ett unikt teknologi- och produktutbud inom lager. Vartefter företaget har utvecklats har dem adderat närliggande teknik till vårt utbud, utan att kompromissa vår specialistroll. Idag erbjuder vi även transmissionsprodukter, kuggväxlar, tätningar, specialunderhållsprodukter och tjänster. Nomo är idag den största oberoende distributören och lagringsspecialisten i Norden.

”We can, we care, we deliver”

Vi söker dig som vill representera ett multi-brand företag inom lagringsteknik som verkligen gör skillnad. Nomo är kända för sin tekniska kompentens, höga servicenivå och flexibilitet. Vi söker dig som är driven, lyhörd och är en relationskapare av rang.

Har du vad som krävs för Nomo´s fortsatta satsning?

För att vara framgångsrik i denna tjänst krävs ett antal års erfarenhet från försäljning, B2B, och du har en mycket god förståelse för säljprocessens olika skeden. Produktutbudets delvis komplexa karaktär kräver ett stort tekniskt kunnande inom OEM och som säljare har du lätt att förmedla mervärden mot kundens verkliga behov.

Tjänsten innebär många kontaktytor, internt och externt, vilket ställer höga krav på din sociala förmåga och lyhördhet. Du är hårt driven, strukturerad, engagerad och passionerad i det du tar dig an- och ger dig inte förrän du kommit i mål. Du utgår från Malmö och kommer ansvara för ett specifikt distrikt av befintliga kunder men kommer också bearbeta nytt.

Vi erbjuder:
  • En spännande roll i ett bolag med gott renommé på marknaden
  • Ett fritt arbete där du själv strukturerar upp dina dagar.
  • Stor gemenskap och teamkänsla
  • Bra anställningsvillkor
Känner du igen dig i ovanstående beskrivnfing vill vi gärna träffa dig! Vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Ni söker tjänsterna via www.salesonly.se.

Vi samarbetar med SalesOnly i denna rekrytering. Har ni frågor gällande tjänsterna är ni välkomna att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Fredrik Tengberg, 0760-001869.

Nomo är den största oberoende distributören och lagringsspecialisten i Norden, Nomo är 100 anställda global och 60 anställda i Sverige, omsätter ca 215 miljoner. Nomo är en del av Axel Johnson AB, fjärde och femte generationen av familjeföretaget med handelsrelaterad service inom den europeiska marknaden med tyngdpunkt på Norden. Axel Johnson AB består av ett flertal stora företag som totalt omsätter över 70 miljarder kronor och har omkring 22 000 anställda.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget