Marknadsassistent med Back Office funktion

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en handlingskraftig och "serviceminded" medarbetare som trivs i en händelserik och varierad roll inom marknadsföring och administration. Dina fokusområden kommer framförallt att ligga på att stötta chefer och kollegor i deras arbete med marknadsföring, administration av utbildningsaktiviteter, reception samt att sköta varierande förekommande administrativa uppgifter inom Back Office.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innebära:
  • Agera Marknadsassistent och uppdatera intranät, hemsida och My Desk, skriva och posta på sociala medier, förbereda och delta vid konferenser och event, planera personalaktiviteter och stötta marknadschefen i utformning och inköp av profilprodukter.
  • Göra original i InDesign till tex inbjudningar samt hantera bilder i Photoshop.
  • Översätta dokument från svenska till engelska och tvärtom.
  • Administration av interna och externa utbildningar t.ex. schemaläggning, utskick, kursutvärderingar och rapportering av kostnader till CFO.
  • Fungera som företagets ansikte utåt och ta emot och hjälpa besökare till rätta.
  • Inventera och beställa kontors- och utbildningsmaterial, fika och frukt.
  • Vara behjälplig inför möten med material, resebokningar, matbeställningar etc.
  • Ansvar för företagets telefonväxel.
  • Agera kontaktperson för leverantörer inom bl.a. resor och telefoni.
  • Assistera i evenemangsplanering och genomförande av evenemang.
Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av en liknande roll med breda ansvarsområden och är en van användare av Officepaketet. Du är flytande i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Du har kunskap och har arbetat i InDesign och Photoshop tidigare samt det är meriterande om du tidigare har arbetar i Wordpress.

Som person är du positiv och bidrar med entusiasm och driv till din arbetsplats. En "fixare" som trivs bäst i en varierad roll som ställer stora krav på flexibilitet och service. Vidare tror vi att du är prestigelös, ansvarsfull och noggrann. Van vid att prioritera ditt arbete under stressiga perioder och lätt för att lära nytt och tänka om.

Övrigt

Tillträde: januari 2017
Typ av anställning - tillsvidare på Heltid

Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Rebecka Möberg på 040-120200.

Välkommen in med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent

Ring Rebecka Möberg, 040-120200

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

System Verification är Sveriges största nischade konsultbolag inom kvalitetssäkring av mjukvara. Vår vision "Improving Digital Life" och starka värderingar driver oss att ständigt vilja bli bättre. Idag är vi 150 duktiga medarbetare på kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sarajevo. Vi arbetar inom många spännande branscher, och våra kunder är flertalet storbolag med global verksamhet. Sedan starten 2002 har vi fått flera fina utmärkelser bland annat Årets Företagare i Sverige.