SJR söker redovisningsekonom

SJR AB · Ekonomi · 11 dec

Om jobbet

Vi söker redovisningsekonomer till lediga uppdrag i Malmö/Lund regionen. SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom arbetar du självständigt med hela ekonomiflödet vilket innebär betalningar, bankavstämningar, periodiseringar, skattekonto, skattedeklarationer (moms- och sociala avgifter) kund- och leverantörsreskontra, periodiseringar, avskrivningar, inkomstdeklaration, bokning av skatt och årets resultat, månads- och årsbokslut.

Lämplig bakgrund

Du är ekonom och har någon form av relevant ekonomiutbildning gärna från universitet eller högskola samt relevant arbetslivserfarenhet. Excel använder du dagligen samt så är du en duktig IT- och systemanvändare. Har du erfarenhet av större affärssystem såsom SAP, Movex, Axapta, Visma är det meriterande.

Som medarbetare är du social och vänskaplig mot alla i din närhet. Du är flexibel och tycker om att arbeta noggrant och strävar alltid efter att leverera hög kvalité.

Ansökan

Är detta din nästa utmaning ser vi gärna att du ansöker snarast då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Konsultchef Carin Berntsson på telefon 040-665 51 04. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.