Projektingenjör till stort projekt inom infrastruktur

Om jobbet

Vill du få in foten hos en ledande aktör som är med och bygger Sveriges infrastruktur? Academic Work söker nu för kunds räkning en projektingenjör som ska vara delaktig i ett mycket stort projekt inom infrastruktur.
Har du ett intresse för teknik, infrastruktur, ekonomi samt trivs med att arbeta i projekt är detta ett bra tillfälle för dig som vill axla stort ansvar tidigt i karriären.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för kunds räkning en projektingenjör för ett av deras största projekt i södra Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Målet från alla parter är att du med tiden ska bli anställd direkt hos vår kund, och är således ett långsiktigt uppdrag/tjänst.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
  • Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuds du även rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Arbetsuppgifter

Som projektingenjör vistas du i en utvecklande miljö med högt tempo och mycket eget ansvar. I rollen kommer du varva arbete i skarpa projekt med ett skräddarsytt kompetenspaket innehållandes allt från utbildningsmoment inom projektledning till presentationsteknik och målsättningsworkshops. Stor fokus kommer just att ligga på din kompetensutveckling, då du parallellt med din anställning får gå på utbildningar inom projektledning. Som projektingenjör kommer du även att ha en egen coach på arbetsplatsen som finns där som stöd och vägledning.

I rollen som projektingenjör kommer du arbeta med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Du kommer att biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras. Stort fokus kommer dock att ligga på tidsplanering för projekten där du står som ansvarig och du kommer arbeta i det delprojekt som handlar om styrning av projekt.

Du kommer till exempel att:
  • Stötta projektledare i uppföljningar avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö
  • Prognostisera slutkostnader
  • Göra riskbedömningar
  • Arbeta med kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader, samt hålla kontakt med dessa.
Tjänsten som projektingenjör passar dig som vill få en unik start på karriären hos en rikstäckande och ledande organisation inom infrastruktur. I rollen finns mycket goda möjligheter att bygga bra och värdefulla kontakter inför framtiden. Genom kompetenspaketen och utbildningsmomenten finns en utmärkt möjlighet att utvecklas och bygga en bra grund inför en framtida karriär som till exempel projektledare. Det finns även goda möjligheter till överrekrytering för den som visar framfötterna.

Vi söker dig som
  • Är nyexaminerad från en akademisk utbildning. Förslagsvis är du högskoleingenjör eller ekonom med ett stort intresse för teknik, infrastruktur, anläggning och ekonomi.
  • Tycker det är stimulerande med administrativa uppgifter kopplat till projektet, samt brinner för att jobba i projektform
  • Ser långsiktigt på tjänsten och vill utvecklas med företaget
Vidare har du med fördel erfarenhet av anläggningsbranschen men det är inget krav. Då kommunikationen sker i såväl engelska som svenska kräver det goda kunskaper i båda språken.

För att nå framgång i arbetet är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Vidare trivs du med att arbeta i projekt med andra kollegor. Du har en positiv inställning genom att se möjligheter istället för problem och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Genom ett stort driv och en vilja att snabbt axla eget ansvar tar du initiativ och visar på förmåga att arbeta självgående.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail [mal02@academicwork.se](mailto: mal02@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Vår kund är en ledande aktör kring långsiktig planering av transportsystem och ansvarar för väg- och järnvägstrafik samt luft- och sjöfart. Med mål att dagligen utveckla och förvalta smart infrastruktur fokuserar vår kund på att bidra till samhällsutvecklingen genom att underlätta framkomligheten i Sverige.