Teknisk projektledare sökes till innovativt IT-företag i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du en teknisk bakgrund samt erfarenhet inom projektledning? Har du kunskap inom Windchill och förmågan att driva/leda team? Vill du vara en del av ett globalt och växande företag? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!
Till vår kund i Malmö söker vi nu en teknisk projektledare för omgående start. Vår kund är ett växande globalt IT företag inom konsultverksamhet som på ett innovativt sätt ger mervärde åt kunder. Du kommer vara placerad i Malmö på ett uppdrag som beräknas pågå under 6 månader med chans till förlängning. Vår kund ser långsiktigt på denna rekrytering och söker nästa medarbetare som en del i det växande teamet i Malmö. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

I din roll som projektledare kommer du ansvara för ett mellanstort team med planering och samordning av integrationsaktiviteter mellan ett flertal olika underleverantörer. Du kommer att samordna och driva integrationerna till goda avslut inom beräknad tid. Du kommer även ansvara för uppföljning av resultat och tidsåtgång. Du förväntas att delta aktivt i testerna, och kunna felsöka genom hela kedjan av delintegrationer.

Placeringsort för tjänsten är Malmö, med arbetstid kontorstider. Tjänsten beräknas tillsättas omgående och så snart vi hittat rätt kandidat. Du kommer bli direkt anställd av vår kund, där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vi gör löpande intervjuer och urval, så ansök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med en teknisk utbildning från högskola/universitet. Med fördel en civilingenjörsexamen inom maskinteknik/mekanik och ett par års erfarenhet som projektledare.

Denna roll ställer krav på förståelse för produktdata och integrationsproblematik. Du bör även ha förmåga att hjälpa till med specificering av uppgifter för olika utvecklare och förståelse för utvecklingsarbete för att kunna göra en kvalitativ uppföljning av detta. Utöver detta har du kunskapen som krävs för att planera tester och genomföra dessa, med inblandning av underleverantörer och ifrån verksamheten i den mån det behövs.

Kunskap om Windchill och förståelse för integrationer mot Windchill är en fördel, liksom förståelse för PLM (Product Lifecycle Management), samt betydelsen av standarder. Personliga egenskaper värderas högt och vi söker dig som givetvis har ett tekniskt intresse och relevanta egenskaper för en projektledare. Som person är du trygg i dig själv, kommunikativ, strukturerad och resultatorienterad. Är du redo att anta nästa utmaning? Sök tjänsten redan idag - vi arbetar med löpande urval och intervjuer!
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!