Relationsskapande Opportunity Agent / Kandidatansvarig till Malmö - SalesOnly

Om jobbet

I takt med att SalesOnly växer och vi blir fler söker vi därför en Opportunity Agent till region Syd och vårt kontor i Malmö.

Att jobba på SalesOnly är att vilja arbeta hårt, vara passionerad, att söka kunskap och att vara generös med fokus av att ha ett långsiktigt perspektiv. På SalesOnly äter, sover, andas och lever vi försäljning. Vi brinner för att vara med och bygga våra kunders framgångsrika säljorganisationer.

Vi söker dig som ser möjligheter överallt och hittar vägar ingen annan har tänkt på! Du älskar att kommunicera, är kreativ och har full koll på alla sociala mediekanaler man kan tänka sig och du har förmågan att skapa något av ingenting. Du har ett brinnande intresse för försäljning och vill vara med och delaktig i där det händer.

I rollen som Opportunity Agent kommer du, tillsammans med dina teamkollegor, att ansvara för att marknadsföra SalesOnly’s varumärke mot såväl kandidater som kunder. Det innebär att du kommer att bygga nätverk och öka inflöde av kandidater, identifiera möjligheter och hur attrahera dessa, arbeta proaktivt på LinkedIn och andra sociala medier, boka möten med potentiella kunder och framförallt hitta den perfekta matchen mellan kandidat och rekryteringsuppdrag. Rollen innebär också att planera och genomföra kund- och kandidatevent och andra marknadsaktiviteter.

För att vara den vi söker:
  • Triggas du av att vara i en verksamhet som verkligen representerar värdegrunderna Hårt Jobb, Passion, Kunskap och Långsiktighet
  • Gillar du att vara en mycket central person i en växande organisation.
  • Tror vi att du är i början av din karriär inom sälj/marknad och HR-frågor i någon form
  • Kanske du nyligen gått en utbildning inom digitalt sälj/marknad
  • Älskar du att söka kontakt med människor
  • Är du en problemlösare
  • Är du en noggrann och strukturerad person
Läs mer om oss på www.salesonly.se . Om du har vidare frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår Opportunity Agent Sofia Nilsson på 076-525 90 54 / sofia.nilsson@salesonly.se

Vi ser fram emot din ansökan!

SalesOnly rekryterar, men vi är långt ifrån enbart ett rekryteringsföretag. Vi finns för att förändra och förstärka försäljningsroller i näringslivet. Vi finns för att öka lönsamheten för våra kunder. Vi finns för att förverkliga den egna individens dröm om att nå sin fulla potential. Vi finns för att nå tillfredställelsen i att få bygga framgångsrika säljorganisationer tillsammans med våra kandidater och kunder. SalesOnly grundades 2010 som specialistbolag och ingår i koncernen Wise Group AB.

Sökord: Kandidatansvarig, Opportunity, Sälj, Säljare, Försäljning, Rekrytering, Rekryterare, Researcher, HR, Rekryteringskonsult, "Account manager", Säljsupport, Säljkoordinator
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget