Avropare till Lantmännen Maskin

Om jobbet

Lantmännen Maskin söker en avropare som kommer ingå i avdelningen för reservdelslogistik på den centrala reservdelsavdelningen i Malmö. Lantmännen
Maskins reservdelsavdelning distribuerar reservdelar och tillbehör till ca 150 egenägda och privata återförsäljare i Skandinavien. Vi är just nu inne i en mycket spännande och intensiv fas där vi håller på att utveckla nya inköpskanaler. Vi utvecklar också ett nytt affärsområde inom tredjepartslogistik.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är den operativa anskaffningen och planeringen av reservdelar och tillbehör, från inköpsorder till matchning av inköpsfaktura. I samarbete med andra funktioner på reservdelsavdelningen säkerställer du också högsta möjliga leveransservice mot våra egenägda och privata återförsäljare. Du kommer ansvara för den dagliga kontakten och hanteringen av ca 30 leverantörer. Då avrop och varuflödessupport jobbar mycket nära varandra så kommer du periodvis även att arbeta med supportfrågor mot våra kunder.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av att jobba med operativt inköp och tycker om att jobba i perioder med högt tempo. Om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har en utbildning inom logistik eller motsvarande är det mycket meriterande.

Som person har du hög servicekänsla, förmåga att arbeta strukturerat och är självgående samt noggrann. Vi ser att du har mycket god datorvana och om du tidigare har jobbat med affärssystemet Movex är det ett plus. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav då vi har en internationell leverantörsbas.

Ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast den 9 december 2016. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739-23 07 86 eller via mail: johan.pfeifer@weselect.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johan Pfeifer, 0739 - 230 786

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och
Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på: lantmannen.se/omlantmannen


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var