Orderadministratör

Randstad AB · Administration · Sista dagen!

Om jobbet

Vi söker efter ed duktig orderadministratör för uppdrag med omgående start!

Dina arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du att registrera inkommande ordrar i vår kunds affärssystem som är SAP. Du kommer att avhjälpa 2 andra orderadministratörer i deras arbete vilket innebär att du har kollegor i närheten som stöd. Arbetsbelastningen på avdelningen är just nu väldigt hög och därför krävs att du är relativt självgående från start. Kontakt med kunder och leverantörer sker via både mail och telefon.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av orderadministration i SAP. Det är en fördel om du tidigare arbetat mot tillverkande industri. Du behöver god telefon-, data- och mailvana och gärna en analytisk bakgrund eller erfarenhet. Du skall ha goda kunskaper i svenska samt engelska.

Dina egenskaper

Som person vill vi att du är noggrann och ansvarstagande, samt uppskattar rutiner och struktur. Du skall vara självgående, serviceinriktad och ha lätt för att arbeta i team. Vidare är du flexibel, lättlärd och en positiv och glad person.

Uppdraget är en inhyrning via Randstad med OMGÅENDE start och varar i 3 månader. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på 0729-889508. Vi gör ett löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.