Laborant - Vägtekniskt Centrum - Malmö

Om jobbet

Vi söker en laborant till vår verksamhet på Skanskas väglaboratorium i Malmö

Skanska Teknik är en resurs inom Skanska Sverige och ska bidra till ökad teknisk kvalitetssäkring av våra projekt runt om i landet. Inom Skanska Teknik ingår avdelningen Vägtekniskt centrum som har tre större laboratorier i Stockholm, Malmö och Göteborg, samt mindre laboratorier vid asfaltverken över hela Sverige.

Vägtekniskt centrum (VTC) Syd är en grupp på 12 anställda som sitter utspridda mellan Malmö och Norrköping, som utför tillverknings- och leveransprovning på vägbyggnadsmaterial såsom sten, bitumen och asfalt. Vi ger även teknisk support till Skanskas producerande avdelningar.

Beskrivning av tjänst

Du kommer att arbeta på vårt laboratorium som ligger i Malmö men även med provtagning av beläggning ute på vägen.

Du kommer främst att arbeta med analyser och provtagning av asfalt, stenmaterial och bindemedel.

Profil

Vi söker dig som är gymnasieingenjör, gärna inom bygg och anläggning alternativt kemi. Erfarenhet av laboratoriearbete är en önskan men ej ett krav. Vi arbetar med stora provmängder vilket innebär att arbetet är bitvis fysiskt krävande.

Du som söker bör vara noggrann, metodisk och självständig samt kunna hantera flera uppgifter samtidigt. Du kommer att arbeta nära dina kollegor samt våra kunder och skall därför ha lätt att samarbeta, vara initiativrik och framåt.

B-körkort är ett krav och egen bil till tjänsteresor är ett önskemål.

Våra arbetstider är mån-fre mellan 07.00-16.00.

Ansökan

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Ekblad, Laboratoriechef VTC Syd, 010-448 32 29.

Sista ansökningsdag är den 2017-01-31.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.