Wise Professionals söker rekryteringskonsult till Malmö

Om jobbet

Jag blir ofta fascinerad av vårt yrke. Att hjälpa människor att hitta sitt nästa drömjobb och samtidigt hjälpa organisationer att utveckla sin verksamhet genom att vi hittar rätt kompetens och potential, kan det bli häftigare än så? Jag heter Sofia, kul förresten att du är nyfiken på oss på Wise Professionals!

Wise Professionals startade 2008 och idag gör vi ca 500 rekryteringar om året och har 250 uthyrda konsulter. Vid årsskiftet kommer vår kollega Fredrik fortsätta sin karriär hos vårt systerbolag K2 Search, och därav söker vi en ny kollega. I Malmö är vi ett litet team på fem personer som fokuserar på hur vi kan hjälpa och stötta våra kunder i attraktions- och rekryteringsfrågor, oavsett om behovet av kompetens är permanent eller temporärt eller om de till exempel rekryterar själva och behöver utbilda sina linjechefer i rekrytering. Vi sitter tillsammans med våra systerbolag inom Wise Group och har ett tydligt och givande samarbete tillsammans med dem.

Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss. En resa som ska bli den roligaste tiden i din karriär. Är du en person med erfarenhet av både rekrytering och marknadsföring/försäljning? Drivs du av att få göra bra affärer, vill jag att du läser extra noga nu!

Arbetsbeskrivning

Wise Professionals har ambitionen att bygga Sveriges bästa konsult- och rekryteringsföretag och vi vill att du delar vår vision att förändra synen på rekrytering från kostnad till investering. Du är en affärsdriven och engagerad rekryteringskonsult som kan hantverket annonsering och rekrytering som ett rinnande vatten samtidigt som du brinner för att göra affärer. I rollen som konsult förväntas du snabbt och framgångsrikt förändra ditt beteende för att uppnå mål, hantera svårigheter och lösa problem.

Utöver hantverket rekrytering förväntas du med stor passion bygga och underhålla relationer, driva in affärer och vilja ha kul på jobbet varje dag. För att lyckas i rollen tror vi att du är något av en entreprenör, och tillsammans med oss vill bygga en rekryteringsbyrå i världsklass.


Vem är du?


Du är en person som alltid vill prestera på topp. För dig är det viktigt att känna att du har gjort ett bra arbete men ännu viktigare, att du gjort ditt bästa. Du tycker om att ha skoj på jobbet, vill prova nya saker, växa och utvecklas. För att passa in i vårt team delar du vår passion för människor och affärer. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt och utveckling är vägen framåt.

Låter det bra så här långt? Kul, men jag är inte riktigt klar ännu. Jag vill nämligen också att du har lite erfarenhet. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av rekrytering och konsultativ tjänsteförsäljning. Det var det hela. Om våra önskemål matchar med det du söker kan du läsa mer om hur vi kan komma i kontakt nedan.

Mer om tjänsten

Om du vill veta mer om hur det är att vara en del av Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn, kontaktuppgifter och en prydlig porträttbild på www.wise.se. För specifika frågor gällande rollen får du gärna ringa mig, Sofia Ahlgren, 076-000 1861. Har du inga frågor utan vill istället söka direkt går det naturligtvis bra att göra det genom att klicka på ansök-knappen. Urval kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals
är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget