Mobil-/apputvecklare sökes för rekrytering till spännande företag i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du ta chansen att göra karriär som mobil-/apputvecklare på ett spännande företag i Malmö? Är du framåt, engagerad och vill arbeta i en kreativ miljö hos ett företag på frammarsch? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi en erfaren mobil-/apputvecklare för direktrekrytering till en spännande kund i Malmö. Vår kund är ett ledande nordiskt företag inom IT och kommunikation. De hjälper sina kunder hela vägen från strategi, koncept och design till teknisk utveckling, implementering och drift. De verkar inom många olika branscher och hjälper organisationer att stärka sin affär, förenkla för sina användare och effektivisera sina verksamheter.

I konsultrollen får du möjlighet att använda din expertis hos olika kunder verksamma inom många olika branscher. Vi söker dig som vill arbeta med den senaste mobila tekniken, framförallt för iOS. Du kommer att få arbeta med de senaste plattformarna och projekten drivs i de senaste utvecklingsmetodikerna och de mest efterfrågade utvecklingsmiljöerna används.

Tjänsten är placerad i Malmö och kommer att tillsättas efter överenskommelse. Dina arbetstider kommer att vara dagtid måndag-fredag. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Vår kund ser långsiktigt på denna tjänst.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten, ser vi att du som söker har flerårig erfarenhet av att arbeta med apputveckling för iOS och/eller Android. Du har mycket goda kunskaper inom C#, vilket är en förutsättning för att kunna ha en god insikt i de senaste lösningsplattformarna. Vi ser det även som en självklarthet att du tidigare arbetat med Scrum och agila metoder.

Som person är du positiv, driven och ansvarsfull, och du räds inte att testa nya teknologier. Du har en stor passion för utveckling och vill bli en del av ett härligt team i en kreativ miljö. Det är ett krav för tjänsten att du är flytande i svenska samt engelska, såväl i tal som i skrift.

Låter detta intressant? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringen sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!