Regionsäljare Malmö - Securitas AB

Om jobbet

Nu erbjuds du möjligheten till en spännande och utmanande tjänst där ditt skarpa affärsmannaskap, kombinerat med mycket energi och stark vilja att lyckas, kommer att bidra till Securitas fortsatta framgång!

Med våra tre ledstjärnor "Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet" har vi skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i 80 år. Vi söker Securitas nyastjärna som med stor passion möter och bemöter våra kunders utmaningar även utifrån våra gemensamma värderingar. Du brinner verkligen för kundmötet och är en relationsbyggare av rang!

Vi söker dig som vill representera ett bolag inom säkerhetsbranschen som verkligen gör skillnad. Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning vävs samman till heltäckande lösningar där varje detalj och person uppfyller kraven på kvalitet och kompetens för att skapa trygghet och förebygga skador.

Som säljare i Securitas står endast du själv i vägen för din egen utveckling och du är redo att ta nästa steg i din karriär. Du älskar utmaningar med positiv resultatpotential och bidrar med ditt engagemang och med din positiva energi.

Har du vad som krävs för Securitas fortsatta satsning?

För att vara framgångsrik i denna tjänst krävs ett antal års erfarenhet från försäljning, B2B, och du har en mycket god förståelse för säljprocessens olika skeden. Produkt och tjänsteutbudets delvis komplexa karaktär kräver ett stort tekniskt kunnande och som säljare har du lätt att förmedla mervärden mot kundens verkliga behov. Du som söker kan ha din bas inom IT branschen alternativt annan typ av tjänsteförsäljning. Du har B-körkort och för tjänsten fordras även utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten innebär många kontaktytor, internt och externt, vilket ställer höga krav på din sociala förmåga och lyhördhet. Du är hårt driven, strukturerad, engagerad och passionerad i det du tar dig an- och ger dig inte förrän du kommit i mål.

Vi erbjuder:
  • Plats i en av världens största säkerhetsföretag
  • Goda karriärmöjligheter både nationellt och internationellt, Securitas finns representerade i 53 länder
  • Kontinuerlig utbildning
  • Bra anställningsvillkor
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning vill vi gärna träffa dig! Vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Ni söker tjänsterna via www.salesonly.se.

Vi samarbetar med SalesOnly i denna rekrytering. Har ni frågor gällande tjänsterna är ni välkomna att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Fredrik Tengberg, 0760-001869.

Securitas ABär en multinationellkoncernbaserad i Stockholmmed inriktning mot säkerhetstjänster, bevakningoch mobil patrullering, larmövervakning, konsulttjänsteroch säkerhetsutredningar. Koncernen har ca 330 000 anställda i 53 länder i Nordamerika, Europa, Sydamerika, Asienoch Afrika.Securitasaktien är noteradNasdaq OMX Stockholm, Large Cap-listan. Under 2010 hade koncernen 61 340 miljoner kronor i omsättningoch 3 724 miljoner kronor i rörelseresultat före avskrivningar.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget