Vi söker fler redovisningsekonomer till våra kommande uppdrag

Om jobbet

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Ditt uppdrag

Som redovisningsekonom är du van att arbeta brett och har erfarenhet av följande:
  • löpande bokföring
  • månads- och årsbokslut
  • momsredovisning
  • rapportering.
Har du även erfarenhet av koncernredovisning och konsolidering är det mycket meriterande.

I rollen som uthyrd konsult ställs det stora krav på hög flexibilitet, prestigelöshet och initiativförmåga. Du har lätt att ta dig an nya arbetsuppgifter och tycker om att arbeta i olika miljöer. Uppdragen är oftast på heltid och varierar i längd. Söker du ett arbete med variation där du får möjlighet att arbeta på flera företag, lära känna nya människor och lära dig flera ekonomisystem kan konsultrollen vara något för dig.

Din bakgrund

För rollen som redovisningsekonom söker vi i första hand dig som har en utbildning inom ekonomi samt minst två års erfarenhet som redovisningsekonom eller liknande arbete. Du bör ha mycket goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem.

För att passa in i rollen så är du en ansvarstagande person som ser vikten av kvalité och noggrannhet i allt arbete. Du har en god kommunikativ förmåga med en är prestigelös inställning. Du är serviceinriktad, flexibel och positiv och stimuleras av en varierande arbetsmiljö.

EQonomy erbjuder

Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Vi erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar.

Mer om tjänsten

Har du frågor om annonsen är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Ellen Tengberg på ellen.tengberg@wise.se. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget