Service desk-medarbetare sökes på heltid till Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Brinner du för IT/Teknik och har ca 1-3 års tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support / Helpdesk / Service-desk? Är du dessutom serviceminded, analytisk och har en god prioriteringsförmåga? Då kan vi ha tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi nu en Service desk-medarbetare, med ca 1-3 års tidigare erfarenhet, för omgående start hos vår kund i Malmö. Vår kund är ett ledande IT-tjänstföretag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster. Nu behöver de utöka sin verksamhet med en ytterligare heltidskollega.

Arbetsuppgifterna består i att ta samtal via telefon från externa kunder och sedan skapa ärenden. Du arbetar med felsökning/felavhjälpning, installationer av applikationer och program samt hantering av beställningar. Som Service Desk Agent har du ägandeskap och uppföljningsansvar för dina ärenden och vid behov även eskalering av ärenden till bakre support. För att göra ett gott arbete behöver du kunna ta till dig kunskap om kundernas verksamhet, tekniska miljö, applikationer samt avtal.

Några av de tekniska områden du kommer att arbeta med:
  • Windows XP/7
  • Citrix
  • Outlook och Exchange
  • Portwise
  • Active Directory
  • MS Office och Exchange
  • Nätverk, VPN, mobilt bredband
  • Skrivare och skrivarhantering
  • Hårdvarurelaterade frågor
Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på heltid där du kommer att vara anställd hos StudentConsulting men arbeta på plats ute hos vår kund i Malmö. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider. Tjänsten är på lång sikt och kommer att tillsättas och starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

För att vara framgångsrik i rollen krävs att du har ett stort intresse för IT/Teknik. Vi söker dig som sedan tidigare har någon form av eftergymnasial utbildning inom IT/teknik, samt 1-3 års tidigare erfarenhet av arbete i Helpdesk/IT-support/Service-desk. Vidare har du mycket goda kunskaper i ovannämnda tekniska områden. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av TONE/ARS Remedy.

Som person är du serviceminded, driftig, analytisk och har god prioriteringsförmåga. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Du är dessutom ansvarstagande, social, lyhörd och har god vana av att hantera stressiga situationer.

Låter det som en intressant tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag! Urval sker löpande då tjänsten kommer tillsättas omgående!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!