HR-konsult till vår kund i Malmö!

Om jobbet

Just nu söker vi en HR-konsult för kunds räkning i Malmö. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med placering i Malmö. Uppdraget beräknas löpa mellan 6 till 12 månader med start omgående.

Ditt uppdrag

Som HR-konsult har du en utpräglad generalistroll där du arbetar med allt från administrativa rutinuppgifter till arbetsmiljöfrågor och chefsrådgivning. På plats i Malmö kommer du att arbeta tillsammans med två kollegor inom HR.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Kvalificerat konsultativt stöd samt uppföljning gentemot säljchefer i dagliga operativa HR frågor
  • Rekrytering
  • Lönerevision
  • Hantera fackliga förhandlingar
  • Arbete med arbetsmiljöfrågor
  • Employer Branding
  • Att ha god kännedom om handelsavtalet
  • Personaladministration - anställningsavtal, uppsägningar, intyg, befattningsbeskrivningar
Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du cirka 2-5 års bred erfarenhet från HR-arbete och med tidigare erfarenhet av att arbeta med HR-administration, fackligt samarbete och rekrytering. Vidare har du en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Det är starkt meriterande ifall du har erfarenhet av handelsavtalet och detaljhandeln. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel.

Som person är du självgående, jordnära och ser möjligheter. Du är ansvarstagande, tar egna initiativ och har en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du känner dig trygg i din roll och sätter ett stort värde i att skapa och upprätthålla relationer samtidigt som du har en hög integritet och vågar ställa krav.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kandidatansvarig Ellen Tengberg på ellen.tengberg@wise.se eller Konsultchef Josefin Slorafoss på josefin.slorafoss@wise.se

Urval sker löpande och kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen, vänta därför inte med att söka! Varmt välkommen!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget