Servicetekniker inom kontorsmaskiner

Om jobbet

Serviceakuten i Malmö söker nu en ny medarbetare.

Vi söker dig vars personlighet präglas av stort eget ansvarstagande och att du vill utvecklas i det du gör. Vi uppskattar entreprenörskap och personligt engagemang. Att sätta kunden i fokus är självklart för dig.

Servicenivån till våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar det är därför mycket viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt har en hög servicekänsla.

Du som person är serviceinriktad, flexibel, utåtriktad, social och har ett gott ordningssinne. Du ska ha lätt för att prata med kunder och förstå deras tekniska problem.

Du hanterar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. Du är teknisk lagd och har goda IT-kunskaper då systemen är databaserade.

Arbetsbeskrivning:

Som servicetekniker kommer du att arbeta med att installera färgkopiatorer och skrivare samt att sköta underhåll av dem. Arbetet medför även en viss merförsäljning av produkterna. I huvudsak består arbetet av reparation och felsökning samt installationer av kontorsmaskiner hos kund. Arbetet innefattar även att ha förmåga att kunna utbilda kunder vid leverans av maskin. I arbetet förekommer tunga lyft vilket gör att du bör vara i god fysisk form.

I tjänsten krävs att du har B-körkort.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Support
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 mars

Om företaget

Vi har varit verksamma inom branschen i över 15år och vår verksamhet genomsyras av bra priser, god service och noggrannhet!

Vi har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för utskrifts och dokumenthantering. Vi vet att alla företag, oavsett storlek, är beroende av en fungerande kontorsmiljö då alla driftstopp innebär att företaget förlorar dyrbar tid.

Som samarbetspartner till oss vill vi att ni får en så effektiv kontorsmiljö som möjligt. Vårt mål är att ni sparar tid och pengar genom driftsäkra maskiner, snabb & effektiv service och passande finansieringsalternativ.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var