FRAMTIDA UPPDRAG INOM INKÖP OCH LOGISTIK!

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi på JobBusters söker såväl juniora som seniora inköpare och logistiker för framtida uppdrag. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, vanligt förekommande ansvarsområden är strategiskt eller operativt inköp, förhandlingar, materialplanering, orderhantering och kontakt med leverantörer.
Kravet på arbetslivserfarenhet varierar beroende på uppdrag, men vi ser gärna att du har erfarenhet av något av ovanstående sedan tidigare alternativt har en högskoleexamen inom relevant område.
Vi söker både dig som är specialiserad inom något område och har arbetat som exempelvis strategisk inköpare, operativ inköpare, logistiker, inköpsassistent eller speditör samt dig som har en bredare erfarenhet och förståelse för yrket.

Det är även meriterande om du har kunskap i något vanligt förekommande affärssystem såsom SAP eller Movex.
Är du redo för nya utmaningar inom inköp och logistik och är intresserad av att höra mer om olika uppdrag som vi har hos våra kunder - gör en intresseanmälan genom att skicka in din CV så hör vi av oss när passande uppdrag dyker upp!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Malmö.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann samt tycker om struktur och ordning. Du har ett öga för detaljer och siffror. Vi ser gärna att du är resultatorienterad och kostnadsmedveten. Du trivs både med att arbeta i team och självständigt. Vi ser gärna att du trivs med att ha många bollar i luften och att du är flexibel i ditt arbete. Du värdesätter goda relationer och trivs i situationer som kräver förhandling, analytiskt tänkande och problemlösningsförmåga.

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos någon av våra spännande kunder. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då vi kontaktar kandidater löpande.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Logistik
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var