Student som behöver extra slantar i plånboken?

Om jobbet

Nu söker vi dig som är student, är tekniskt intresserad och som vill ha ett extrajobb! Jobbet påbörjas omgående och du ska ha möjlighet att arbeta 2 pass/vecka under terminerna och heltid under lov. Vår kund Mobylife arbetar med service av konsumentelektronik, främst med mobiltelefoner, och behöver hjälp under veckorna. Sök tjänsten idag och säkra ditt extrajobb och sommarjobb!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mobylifes räkning en student till tjänsten som mobilreparatör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mobylifes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mobylife.

Arbetsuppgifter

Som mobilreparatör kommer du arbeta med reparation och felsökning av mobiltelefoner. Du kommer också ha ansvar för den administrativa biten kopplat till reparationen, t.ex. som att registrera flödet i affärssystemet. I början av uppdraget kommer du främst att lära dig reparation av en modell, men i det långa loppet kan du involveras i flera modellers reparation vilket kommer att bredda din kompetens så väl som möjlighet till arbete.

Du kommer till exempel:
 • Utföra reparationer
 • Ansvara för administrativt arbete
 • Registrera flödet i affärssystemet
Tjänsten passar dig som är tekniskt lagd. Du får kunskap om olika mobiltelefoner och får en större förståelse för hur det fungerar med reparationer och logistikflödet däromkring. Du får chansen att jobba på en arbetsplats som erbjuder ett långsiktigt samarbete och där du får arbeta upp till heltid under lov. För dig som läser en lämplig utbildning och har ett intresse för produkten är det en ypperlig chans till att fylla på ditt CV med relevant erfarenhet.

Vi söker dig som
 • Studerar på yrkeshögskola, högskola eller universitet och tar examen tidigast januari 2018
 • Under terminerna kan jobba 2 dagar/vecka under måndag-torsdag samt heltid under sommaren
 • Är flexibel med arbetstider
 • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska
Du ska ha ett genuint teknikintresse och det krävs även att du har en fingerfärdighet då det är en hel del småkompetenser som behandlas.

Som person har du en positiv inställning och är målinriktad med sikte att nå bra resultat. Du kommer följas upp på daglig basis på hur du presterar. Vidare är det viktigt att du är lyhörd, strukturerad och noggrann i ditt arbete så det utförs på ett korrekt sätt. Du har en förmåga att arbeta effektivt med hög kvalité. Vi ser gärna att du har gjort/gör någon form av lagsport då samarbete och laganda är viktigt för företaget och i rollen. Slutligen är det viktigt att du som person är nyfiken och ambitiös.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar/vecka under terminer, och upp till heltid under lov
 • Uppskattad arbetstid: 9h arbetsdag, måndag - torsdag
 • Placering: Åkarp, nära tågstationen (5 min gångavstånd)
 • Urval: sker löpande så var snabb in med din ansökan!
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: du blir en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.