Produktions- och underhållspersonal

Om jobbet

Produktions- och underhållspersonal

Vi söker dig med erfarenhet
av underhåll och maskinvana för omgående anställning i marknadsledande mineralförädlingsindustri.


Vi söker dig som har några års erfarenhet av underhålls- och reparationsarbete. Du är van vid att arbeta självständigt efter instruktioner, är händig, har god initiativförmåga och ett utvecklat kapacitetstänk samt är en lagspelare.

Du skall lösa dagligt underhåll och reprationer självständigt. Du kommer att vara aktiv i större ombyggnader och underhållsarbete både under planering och utförande, ibland med hjälp av extern personal. Du kommer också att ingå i produktionsteamet med våra olika produkter där såväl hjullastarkörning som tegelbalkstillverkning ingår. Förarbevis för motviktstruck och hjullastare är meriterande, liksom förståelse för enklare engelska i tal. B-körkort är ett krav.

Varaktighet/arbetstid/lön:

Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstider måndag-fredag 07:00-15:45. Helgarbete kan förekomma. Tillträde omgående. Lön enligt överenskommelse.

Sista
ansökningsdag:


2016-12-01. Löpande urval kommer att ske.

Har du frågor om tjänsten, ring Daniel Holm 040 52 22 14. Ansök genom att skicka cv och personligt brev till daniel.holm@baramineraler.se. Skriv Produktionspersonal Bara i mejlets ämnesrad.

Bara Mineraler är
marknadsledande inom förädling av platålera och pimpsten. Företaget har därtill en omfattande tillverkning av spännarmerade tegelbalkar till dotterbolaget
Randers Tegl Syd. Bara Mineraler startade sin verksamhet 1993. Kontor och produktion finns i Bara utanför Malmö. Företaget omsätter 50 MSEK och har 22 anställda.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget


Hitta hit

Visa var