Servicetekniker, Maskinoperatör

Om jobbet

Jobbeskrivning

Servicetekniker

För kunds räkning söker Uniflex för omgående start 4 Servicetekniker till tobaksindustrin.

Som Servicetekniker kommer du att jobba med förebyggande underhåll, reparationer och installationer i vår produktionsanläggning. I arbetet ingår även övervakning av produktionslinjen som maskinoperatör.

Kvalifikationer:

Minst två års erfarenhet som Servicetekniker/reparatör i tillverkningsindustrin Minst två års teknisk utbildning, gärna Produktionsteknisk inom el eller maskin Kunskaper inom svetsning, svarvning och fräsning är en fördel Grundläggande kunskaper i engelska, tal och skrift Grundläggande datorkunskaper

Tjänsterna är på heltid med 2-skift eller ständig helg.

Personliga egenskaper

Som person ser vi gärna att du är självgående, lösningsorienterat och flexibel. Du har förmågan att hålla "många bollar i luften", samtidigt som du är noggrann och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 maj

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.