Ingenjör till markanläggning

Om jobbet

Efter lång och trogen tjänst går vår ingenjör i pension. Vi söker nu dig som vill bli vår nya kollega. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av kontroll av markupplåtelser samt att kalkylera på större arbeten. Det kommer även att ingå efterbesiktningar av både arrangemang och byggbelamringar. Du är delaktig i hantering av akutbrunnar inklusive uppföljning och fakturering. Du kommer också att arbeta med: - uppmätning och prissättning av eventuella skador samt uppföljning och avslut av tillstånd - upphandling av och vara ombud för rutinbrunnsspolning - schemaläggning av rutinbrunnsspolning och kontroll av oljeavskiljare - skriva AF-del och förfrågningsunderlag till upphandlingar I tjänsten ingår att vara ombud samt att medverka vid byggmöten gällande exempelvis vinteruppdraget som Malmö stad har. Du ger även förslag till beställare på åtgärder på dagvattennätet.

Kvalifikationer
Du har examen från högskolan med inriktning som byggingenjör eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av väg- och vattenbyggnad, ritningsläsning och kan kalkylera dels efter fastställda prislistor och dels efter erfarenhet. Du ska ha god datorvana samt B-körkort. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för att klara av tjänsten. Du bör vara insatt i lagen om offentlig upphandling och AMA. Det är även meriterande om du har genomgått "Säkerhet på väg" och "Utmärkningsansvarig". Som person är du självgående och ansvarstagande och är inte rädd för att fatta beslut. Du har förståelse för andra människor och vill vara en del av gruppen. Det är även avgörande att du har förmågan att skapa goda relationer och nätverk samt att du kommer bra överens med personer på alla nivåer. Du bör ha en god analytisk förmåga och gilla att arbeta med problemlösning. Det är meriterande om du har lång erfarenhet inom området men det inget krav då du kommer att få möjlighet att gå bredvid vår nuvarande ingenjör under din introduktion.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Tobias Härstedt, 040-34 15 27

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.