BI-konsult till CGI - Utilities Software – Top Employer 2015

Academic Work · Data & IT · 25 jan

Om jobbet

Är du i början av din karriär och söker efter en spännande utmaning att sätta tänderna i? Vi söker nu efter dig som har ett par års erfarenhet av arbete med beslutsstöd, affärssystem och anpassningar i QlikView och Qlik Sense. Här får du möjlighet att arbeta med en ny och spännande produkt och en kundbas med stora behov. Är du den vi söker?

Information om uppdraget

Academic Work söker för CGI:s räkning dig som är i början av din karriär och som vill hjälpa CGI:s kunder att fatta bättre och mer underrättade affärsbeslut med hjälp av Business Intelligence. Du brinner för att förstå och vill påverka företags verksamhet genom problemlösning och tillförande av kundnytta. CGI är konsultbolaget som blivit utsedda till Top Employer 2015, en certifiering som tilldelas organisationer som erbjuder sina anställda de allra bästa förutsättningarna.

Detta uppdrag är till en produktavdelning på CGI och du kommer att arbeta inhouse med utveckling. Produkten har nått stora framgångar på marknaden och man siktar nu på att snabba upp utvecklingen genom att arbeta mer agilt och kundanpassat för att möta framtida krav och möjligheter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CGI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som BI-konsult kommer du att arbeta i CGI:s produktverksamhet och mer specifikt med CGI Utilities Software, ett affärssystem för att hantera kundrelationer och allt som hör därtill mot Utilities-verksamheter. Kunderna befinner sig inom både privata och offentliga sektorn och kan vara energibolag, renhållningsverk eller kommunala bolag. Du kommer att vara en viktig länk mellan kunderna och utvecklingsavdelningen som befinner sig lokalt i Malmö. Din roll blir att med hjälp av QlikView och Qlik Sense ta fram kreativa koncept och lösningar som efterfrågas av kunderna. I din roll som konsult ser du självklar också till nya affärsmöjligheter och gör gärna det lilla extra för att hjälpa dina kunder och för att bidra till CGI:s tillväxt.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla lösningar/applikationer i QlikView och Qlik Sense
 • Datamodellering
 • Bygga och utveckla rapportfunktionalitet
 • Ta fram kravspecifikationer
 • Daglig kontakt med kunder. Dels från kontoret och dels on site hos kund, både som konsult och i supportärenden
Tjänsten passar dig som har arbetat med QlikView och/eller Qlik Sense under 1-3 år, vill utvecklas och ta nästa steg in på ett spännande bolag där du tillhör ett drivet produktteam om 75 personer. Som BI-konsult har du en nyckelroll inom CGI och är en viktig del i CGIs fortsatta framgång.

Vi söker dig som

Vi söker dig med en lämplig akademisk bakgrund och som har något eller några års erfarenhet av att designa, utveckla och implementera lösningar av Qliks produkter. Du har god vara av att arbeta projektbaserat och nära slutkunden i en rådgivande roll där du genomför behovsanalyser, sammanställer kravspecifikationer och finner nya behov.

Du har:
 • Erfarenhet av QlikView
 • Dokumenterad erfarenhet av datamodellering
Det är meriterande om du har arbetat mot både offentlig och privat sektor samt har arbetat med Qlik Sense.

Som person är du kommunikativ och du gillar att ha mycket kontakter både inom och utanför företaget. Du tycker om att jobba med proaktiv problemlösning i en självständig roll. Du har förmåga att tänka långsiktigt och förstår hur dina handlingar nu påverkar kunden i ett senare skede. Vidare har du förmåga att prioritera när det är mycket att göra.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 jan

Om företaget

CGI är ett företag som värnar om medarbetarna. Deras vision är Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra att bygga upp ett företag som vi kan vara stolta över.
Genom att ha ett gott ledarskap och en god teamkänsla kommer du kunna utveckla dig inom din valda profession. Då CGI är en global organisation inom IT-branschen finns det stora utvecklingsmöjligheter för just dig och det finns erfarna och mycket kompetenta medarbetare att lära sig av och inspireras av.