Projektledande systemspecialist till Mercedes-Benz

Om jobbet

Vi söker en kommunikativ, projektledande systemspecialist till Mercedes-Benz i Malmö. Brinner du för IT och vill få chansen att arbeta med ett av världens starkaste varumärken? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med ett löpande urval!

Arbetsuppgifter

Som Projektledande systemspecialist tillhör du en gruppering erfarna systemspecialister inom IT-avdelningen. Du kommer att arbeta mot verksamhetsområdet Eftermarknad, där du driver projekt rörande exempelvis systemintegration ur ett IT-perspektiv. Du kommer även att fungera som systemägare, där du hanterar och koordinerar frågor samt eskalerade ärenden gällande systemen. I rollen har du en mängd kontaktytor, både internt inom organisationen, internationellt samt externt med systemleverantörer. Du håller nära dialog med systemspecialister i Tyskland för att effektivt kunna stötta verksamheten, hantera ärenden och förbättra processer. Rollen som projektledande systemspecialist är mångfacetterad och utmanande, med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Notera att rollen gäller en konsult för långt uppdrag hos Mercedes-Benz, start enligt överenskommelse.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har hunnit arbeta projektledande inom IT under minst 2 år, och har gärna även erfarenhet av rollen som systemägare. Vi ser gärna att du har en god förståelse för mjukvaruprocessen. Har du tidigare erfarenhet av utveckling är detta meriterande.

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du har arbetat med system tidigare, gärna ur ett supportperspektiv. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av ERP-lösningar. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av Fordonsbranschen, Logistik eller Eftermarknad, men detta är inget krav.

Du har ett starkt lösningsfokus, och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du har en stark kommunikationsförmåga, och har därför lätt att koordinera mellan många olika kontaktytor. Dessa egenskaper gör att du är en självgående resurs, med förmåga att själv be om stöd vid behov. Du är initiativtagande och har lätt för att skapa nya kontakter inom organisationen. Självfallet har du en hög nivå av professionalitet.
Du behärskar engelska på en hög professionell nivå, samt förstår och kan göra dig förstådd på svenska eller danska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.