Rentokil söker 2 distriktsäljare till Malmö och Göteborg - Rentokil AB

Om jobbet

Rentokil har alltid legat i framkant och har expertis inom skadedjurskontroll. Vi har en rad unika, innovativa, giftfria lösningar för att bekämpa skadedjur och ge fortlöpande skydd.

I rollen som distriktsäljare hos Rentokil ansvarar du för hela säljprocessen med stort fokus på nykundsbearbetning samt utveckling av befintliga kunder. Du kommer sälja hela Rentokils tjänste- och produktutbud genom att identifiera kundens behov samt presentera anpassad lösning via fysiska kundmöten. Till din hjälp har du kunniga kollegor och servicetekniker. Du bearbetar Skåneregionen eller Västra Götalandsregionen och rapporterar till försäljningschefen i Sverige för Rentokil.

För att vara framgångsrik hos Rentokil krävs att du har starkt eget driv, en tydlig ambition att skapa resultat och samtidigt en positiv inställning. Vi ser också gärna att du är lösningsorienterad, en stark relationsbyggare, lyhörd och orädd. Du är en utpräglad hunter med en stark kommersiell drivkraft som drivs av försäljning och av att stänga affärer.

Vi söker dig som:
  • är en vass säljare och stark kommunikatör
  • har arbetat med tjänsteförsäljning mot företag i minst 2 år
  • är strukturerad, driven och resultatfokuserad
  • är en god relationsbyggare och lagspelare
Vi erbjuder dig:
  • ditt nästa steg för utveckling inom försäljning
  • att representera ett starkt varumärke med ett kvalitativt helhetserbjudande
  • intern säljutbildning på Sales Academy i England
  • trevliga och kompetenta kollegor, en varierande och utvecklande yrkesvardag
  • förmånliga lönevillkor
  • tjänstebil
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova(Malmö) och Eirik Dybendal(Göteborg). Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza, på tel: 0760-00 18 10 eller Eirik på tel: 0765-25 90 33. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Rentokil är den världsledande leverantören av avancerade tjänster för skadedjurskontroll. Vi är experterna som tar dina problem på allvar och löser dem. Rentokil har verksamhet i över 65 länder och mer än 100 års erfarenhet av att skapa skadedjursfria miljöer. Rentokil står för kompetens och säkerhet. Läs mer om Rentokil på www.rentokil.se

Sökord - AM malmö göteborg säljare sälj fältsäljare nykund driven målinriktad motiverad account manager
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget