Konstruktörer med erfarenhet av projektledning

Om jobbet

Om företaget

Elbogen Electric är Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar. Genom vår gemensamma erfarenhet, kunskap och nära samarbete med våra kunder och leverantörer i branschen levererar vi en optimal och framtidssäker lösning som täcker både ekonomi och behov.
Elbogen Electric är verksam inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad elutrustning. Vi erbjuder allt från mindre elcentraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. Elbogen Electric har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och har över hundra anställda.
Elbogen Electric levererar både kunskap och tjänster med rådgivning, utformning, byggnation och drift av kundernas automation och eldistribution. Vi kan erbjuda våra kunder kompletta lösningar innehållande såväl konstruktion, tillverkning, montage och driftsättning inom både automation, kraftförsörjning och plåttillverkning.
Företagets tjänster är eftertraktade på marknaden och Elbogen Electrics är inne i en expansiv fas med fokus på leverans till kunderna. Därför behöver företaget nu förstärka med ett antal medarbetare inom projektavdelningen.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör med varierat ansvar för projektledning kommer du övergripande att inom ramen för fastlagd budget leda och ansvara för genomförandet av projekt inom elektriska kopplingsutrustningar och kraftentreprenader. Det innebär bl.a. att du ansvarar för projektets budget och tidplan samt planering av resurser internt. En annan betydande del av dina arbetsuppgifter innebär att du själv även kommer att designa ställverk, apparatskåp och elcentraler i stora och små projekt. Du kommer att i din tjänst hos oss få stimulerande arbetsuppgifter från "ax till limpa." Det innebär att du ansvarar för att ta fram en teknisk lösning motsvarande kundens krav och medverkar i inköp av utrustning från underleverantörer samt sköter kontakter med kund- och underentreprenörer.

Formell kompetens

Vi antar att du har en relevant elteknisk utbildning, antingen från högskola, yrkeshögskola eller motsvarande. Men kanske ännu viktigare är en gedigen erfarenhet från en liknande tjänst inom elområdet och vi ser därför att du som söker denna tjänst har arbetat med liknande arbetsuppgifter i åtminstone några år. Troligtvis har du erfarenhet från branschkollegorna eller så har du erfarenhet från något av de installationsföretag som finns på marknaden. Vi söker dig som är intresserad av en intressant utveckling inom företaget och som strävar efter att successivt ta dig an fler och mer krävande projekt och som har siktet inställt på en mer renodlad tjänst inom projektledning efter något/några år. Du är en van användare av CAD-baserade ritprogram framförallt Elprocad och Auto Cad. Meriterande är om du har kunskaper i entreprenadavtal. Vi ser gärna att du har ett ekonomiskt sinnelag och en god känsla för affärer.

Personliga egenskaper

Som person är du socialt smidig och trivs i en roll där du möter många människor. Du är samarbetsinriktad och "laget" går före "jaget". För att bli framgångsrik i tjänsten krävs att du är strukturerad, gillar ordning och reda samt har förmågan att prioritera även under mer hektiska arbetsperioder. Du är van vid och trivs med att driva och ta ansvar för helhetslösningar och är kundinriktad som person. Du bör kunna arbeta både självständigt och i team, vara flexibel och stimuleras av förändrings- och förbättringsarbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/ Heltid / Malmö

Tillträdesdag

Tjänsterna ska tillsättas omgående med hänsyn till uppsägningstider och vi arbetar med löpande urval.

Information

I dessa rekryteringar samarbetar Elbogen Electric med Lernia.
Varmt välkommen att kontakta Linda Billstrand 0732-00 57 56 eller Susanne Moe, 0722-54 11 54, Rekryteringskonsulter vid frågor.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Ring Linda Billstrand, 0732-00 57 56

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.